מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- באיזה דרכים נדבקים ב hivיוסף30/05/2018
אני לא מבין את העניין שרשום שנדבקים רק באמצעות מחטים לא סטריליות ( לא נקיות ) כלומר שיש בהם דם , ובזמן קיום יחסי מין לא מוגנים .
מה עם העניין של מגע של דם עם דם בפצע פתוח ??
המקרה שלי היה כזה היה לי פצע ביד ירד לי מלא דם ואז הפצע נשאר פתוח כביכול הפסיק לרדת דם אבל העור היה מקולף והשטני לוחץ על המקום היא שורף , ואני רואה נקודות אדומות ( של דם ) באזור פצע.
מפה לשם כעבור כמה דקות מישהו עם דם טרי ביד מסתבר שהוא נפצע ביד גם בתאונת עבודה לחץ לי את ידו
אז אני מפחד שהדם הטרי שלו חדר אליי דרך הפצע הפתוח
ניתן להידבק באמצעות מה שתיארתי ?
איזה כמות דם צריכה להיעבר ? ( הבנתי שהריכוז של הנגיף גבוה שם )
מבחינת מה שתיארתי ןמה שרואים בתמונה זה נחשב פצע עמוק ? שדרך הדם שלו נכנס עמוק למערכת הדם ?
תנו לי לי תשובה מפורטת בבקשה ! בתמונה זה הפצע שלי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר להידבק במגע דם עם העור
ד``ר מרגלית לורבר31/05/2018גם אם יש פצע על העור
אין הדבקה בצורה זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז באיזה דרך נדבקים דם אל דם ??
Yosef31/05/2018לפי מה שתיארתי יש מגע של דם טרי של מישהו !!! בפצע פתוח שלי
זאת אומרת שזה נכנס למערכת( מחזור הדם ) שלי
איך את אומרת שלא מתרחשת הדבקה ככה
אז לפי מה שאת אימרת ??
איך בעצם נדבקים במגע של דם ודם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)