מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול מונע עקב קונדום שנקרעשי12/06/2018
שלום
התחלתי טיפול מונע ביום ראשון עקב קונדום שנקרע.
אני אחרי השתלת שיער שנעשתה לפני 5 חודשים. האם הכדורים שקיבלתי יכולים לגרום לי לנשירה של השיער שצמח או להחלשות של השורשים של השיער בכל צורה שהיא?
בנוסף אני לוקח תוסף תזונה המחזק את שורשי השיער פעמיים ביום. אין מניעה להפסיקו במקביל לטיפול נכון?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגבי טיפול מונע ונשירת שיער
רוקחת13/06/2018אני לא רופא אך רוקחת , תשובתי אליך היא שהטיפול המונע אכן יכול לגרום לנשירת שיער אך מאוד קלה ולא קריטית. 28 יום טיפול בכדורים לא משפעים בצורה קיצונית כל כך מהר . ההמלצה שלי היא לא לערבב תוספי תזונה עם כדורי הטיפול המונע על מנת לא לגרום לחץ על הכבד . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
שי13/06/2018היי תודה על תשובתך. האם זה גורם לכולם נשירה קלה או שזה רק לחלק מסויים מהאנשים שלוקחים את הטיפול המונע? אני פשוט אחרי השתלת שיער שנעשתה לפני 5 חודשים ומקווה לא להרוס את התוצאה החלקית שכבר השגתי. מודאג מזה יש לציין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער לא נגרמת על ידי טיפול pep
ד``ר מרגלית לורבר13/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור לורבר ברשותך
שי13/06/2018עוד שאלה קטנה. אני יכול להמשיך במקביל לטיפול ה PEP עם תוסף התזונה שמחזק את שורשי השיער שאני לוקח?
והצלחת להרגיע אותי עם הנשירה. חששתי מאוד מזה שהטיפול ישפיע על התוצאה שהושגה לאחר ההשתלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה שתמשיך עםהכל
ד``ר מרגלית לורבר13/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה דוקטור לורבר!
שי13/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)