שאלה על חתך לחוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על חתך לחוצה
    מורן
    21/06/2018

לד"ר שלום
    הייתי בבדיקה אצל רופאת נשים שלקחה לי בדיקה של הרחם.היא השתמשה במין דבר כזה ארוך וצר.כשסיימה זרקה את זה בפח.כשסיימתי להתלבש,זרקתי לאותו פח משהו.כשיצאתי ממנה ראיתי באצבע חתך עמוק שירד לי ממנו דם.נילחצתי שאולי נגעתי בטעות בכלי של הבדיקה שהיה שם.אפשר להידבק באיידס בהנחה שזה היה של מישהו אחר.שאלתי את הרופאה,והיא אמרה שלא היו עוד בדיקות פולשניות אותו יום.אני עדיין במחשבות ובלחץ.האם יש לי סיבה לחשוש מבחינת הדבקה ב מידה וזה היה של אישה אחרת(זאת לא היתה מחט רגילה)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על חתך לחוצה

הוספת תגובה

• עוד משהו בהמשך לשאלה

מורן
    21/06/2018

לד"ר
    רציתי להוסיף ולשאול מה קורה במידה ומה שאני חושבת שניחתכתי ממנו נשאר בפח מיום קודם,האם הסיכון פוחת בגלל שעבר זמן או שבכללי אין לי מה לדאוג?
    תודה שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרוב לחץ שכחתי

מורן
    22/06/2018

ד"ר
    אחרי שעה בערך יצא לי לגעת בדלת של שירותים בקניון באותו המקום של החתך שלא היה מכוסה.מוסיפה את זה לכל השאלה שלי
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו