האם יש סיכון במצב הזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש סיכון במצב הזה
    דניאל
    23/06/2018

שלום
    יש לי שאלה קצת טיפשית, פגשתי גבר ונגעתי לו באיבר המין כמה דקות וזה כל מה שהיה ,הוא לא גמר או משהו כזה .
    יותר מאוחר שמתי לב שבגבול הציפורן בגב היד שלי יש גלד ישן של שריטה (זו אותה היד שאיתה נגעתי בו)
    האם יש סיכון במצב הזה שבאופן תיאורטי פרי קאם של הפרטנר הגיע לגב היד ולאיזור עם החתך?
    שמתי על החתך אלכוהול והוא לא שורף כדי לוודא שזה לא חתך טרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש סיכון במצב הזה

הוספת תגובה

• אין שום סכנה להידבק דרך שריטה בעור

ד``ר מרגלית לורבר
    24/06/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

דניאל
    27/06/2018

למרות שאין סיכון במצב הזה, בדיקת איידס שעושים בתל השומר ובאיכילוב, אחרי כמה זמן צריך לעשות כדי לקבל תשובה וודאית? יש המון מידע שגוי באינטרנט ואני רוצה לקבל תשובה בנוגע למספר הימים שיש להמתין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת HIV אפשר לעשות גם בקופת חולים

ד``ר מרגלית לורבר
    28/06/2018

הבדיקה אמינה אחרי שלושה שבועות וסופית שישה שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו