מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הסיכוי להדבקה במצב כזה?בר10/07/2018
היי ד"ר,
לפני שבוע וחצי שכבתי עם בחור בווגאס.
דאגתי כמובן שיהיה סקס מוגן, לאחר ששם קונדום הזקפה ירדה, כל פעם דאגתי שישים ואז זכורה לי הסיטואציה הבאה - הוא יצא כי לא עמד מספיק ואז אמרתי לו איפה הקונדום? הוא אמר נפל וראיתי אותו ברצפה. לאחר מכן שמנו חדש. (בבוקר ראיתי מספר קונדומים משומשים)
החשש שלי שאולי הוא חדר אלי זמן מסוים ללא קונדום ולא שמתי לב? או שבאמת יכל ליפול לרצפה מאחר והקונדום הוריד לו את הזקפה.
לאחר שלושה ימים הופיעו לי סימנים של מחזור (הפרשות בודדות).
השאלה שלי, מה הסיכוי להדבקה במצב כזה? ולאחר כמה ימים עלי ללכת לבדיקה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנסי
א11/07/2018הסיכוי להדבק ממגע חד פעמי נמוך מאד, עם זאת, על מנת להסיר חשש מליבך, ממליץ לך להיבדק לאחר 3 שבועות מהמקרה, ובדיקה סופית לאחר 7 שבועות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי להיבדק שלושה שבועות אחרי הסקס מכיון שאת לא בטוחה שכל הארועים היו עם קונדום
ד``ר מרגלית לורבר12/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)