שאלה על השלכות של קונדילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על השלכות של קונדילומה
    אור
    13/07/2018

שלום! לפני כחודשיים נבדקתי לכל מחלות המין שיש - והכל יצא תקין. מאז לא קיימתי מגע מיני כלל. לפני כשנה יצא לי קרוב לאיבר המין (אני גבר) כמו סרח עור כזה ולא התייסתי אליו כל כך, עד שאתמול החלטתי ללכל לרופא עור. הרופא הסתכל בדיוק לשבריר השניה עם זכוכית מגדלת וקבע ישר כי זה קונדילומה. ע״פ הסתכלות בבדיקות הדם שערכתי לפני כחודשיים, שמתי לב שלא הופיעה שם בדיקה לhpv לכן איני יודע אם יש לי. בהנחה שזו באמת קונדילומה, מה הדברים הבריאותיים הכי חמורים שיכוליפ לקרות לי במידה ולא טיפלתי/אטפל בזה הרבה זמן? האם זה יכול לפגוע לי במשהו? או שמדובר בבעיה קוסמטית בלבד (הסרח עור/יבלת ויראלית) שעשוי להפריע לי? אשמח לדעת האם חובה עליי לטפל בזה כי אם לא זה מסכן חיים? בנוסף, שמעתי שאם לא מטפלים בזה זה יכול להתפתח לסרטן פי הטבעת אצל הגבר? האמנם? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום! לא קיבלתי מענה לשלאלתי למעלה. תודה!

בן
    15/07/2018

אפשר בבקשה ייעוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה

א
    16/07/2018

אצל גברים לעומת אצל נשים אין בדיקת פאפ, רופא עור מיומן צריך לדעת להבחין באם מדובר בקונדילומה. אין זה המקום להגיד לך האם מדובר בקונדילומה או לא ורק רופא עור יכול לאבחן את זה, מספיק מראית עין. דבר נוסף אין בדיקת דם לHPV כך שזה לא רלוונטי. המשך טיפול אצל רופא העור. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו