הדבקות באיידס בזמן עיסוי אירוטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקות באיידס בזמן עיסוי אירוטי
    ירון
    16/07/2018

לדוקטור שלום
    לפני יומיים ניסיתי עיסוי אירוטי, עיסוי שכלל התחככות גוף בגוף וכמובן עיסוי שלה באיבר מיני כדי שאגמור
    ונגעתי גם עם האצבעות באיבר מינה עם החדרת אצבעות , אני כמובן לא יודע אם הרטיבות אצלה זה השמן או רטיבות שלה, ושאלתי היא אם אותו היד שהחדרתי לה אצבעות דקה לפני נגעה באיבר מיני אחרי שגמרתי כי ניגבתי את הזרע מהגוף ומאיבר מיני האם הרטיבות שלה יכולה להדביק אותי באיידס כי נגעתי לעצמי בפין עצמו ובזרע שיצא ממנו ? וראיתי יום אחרי גם שריטה קטנה על גבי שגרם לדימום קטן . האם המצבים האלו יכולים להדביק אותי באיידס . כל עיניין ממש מטריד אותי. האם לבצע בדיקת קומבו ? הבנתי היא אמינה אחרי שבועיים. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין הדבקה בלי חדירה

ד``ר מרגלית לורבר
    16/07/2018

לא נדבקים ממגע בזרע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקות באיידס בזמן עיסוי אירוטי

ירון
    16/07/2018

הכוונה בשאלתי שעם אותם אצבעות שכביכול רטובות מאיבר מינה נגעו בקצה איבר מיני על מנת לנגבו.. וכמובן הכוונה היא שהעיסוי בעירום מלא גם שלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו