שאלה לד"ר לורבר-מין אוראלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר לורבר-מין אוראלי
    חרד
    24/07/2018

שלום ד"ר,
    לאחר שקראתי את השרשור תחתיי והתמונה שצירפת על סיכוי ההדבקה במין אוראלי נכנסתי לחרדה רצינית.
    אני נוהג לקיים יחסי מין מוגנים עם כל הפרטנריות המזדמנות שלי ואפילו בודק את הקונדום תמיד ע"י מילוי שלו במים על מנת לשלול קרעים שלא הבחנתי בהם.
    הבעיה היא שאני גם נותן לפרטנריות מין אוראלי לא מוגן וגם מקבל והמידע ששיתפת מפחיד אותי מאוד.
    שאלותיי:
    1.תוכלי אולי לכמת לי באחוזים מתוך סך ההדבקויות במין אוראלי כמה מהם בין גבר ואישה כאשר הגבר יורד לאישה?וההפך כאשר האישה יורדת לגבר?
    חיפשתי בכל האינטרנט על מקרים של הדבקה של גבר מאישה על ידי מתן מין אוראלי אך ללא הצלחה(2 מקרים בנם נטען כי הגבר השתמש בסמים בהזרקה והשני קיים יחסים אנאליים לא מוגנים עם גברים).
    אשמח אם תוכלי בבקשה להרגיע אותי באחוזים או להפנות אותי למקרה מתועד כזה כי מפלס החרדה שלי בשמיים כרגע.
    תודה,
    חרד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• במין אורלי אין חשש להדבקה-בhiv

איתן
    24/07/2018

אין לך ממה לחשוש במין אורלי הסכוי אפסי להידבק ב נגיף.
    עד היום בכול הספרות הקפואים אין תיעוד של מי שנתן אן קיבל מין אורלי לגבר או לאישה שנידבך כתוצאה מיכל.
    אני עונה לך ע"ס תשובות שקבלתי ממשרד הבריאות והוועד למילחמה באיידס.
    אתה יכול לשאול אותם גם.
    ד"ר לבוא גורמת פאניקה ונותנת תשובות לא נכונות שמתאימים לשנות ה80 שלא ידעו איך נדבקים בhiv

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי אוננות מנערת ליווי (רק אוננות)

מיכאל
    24/07/2018

מה הסכנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי אפשר להידבק מאוננות

ד``ר מרגלית לורבר
    24/07/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפסיק לדבר שטויות

חרד
    24/07/2018

אין ספק שמין אוראלי מדבק השאלה מה הסבירות לגבר להדבר על ידי מתן מין אוראלי לאישה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים על האוננות מה הסיכון

מיכאל
    24/07/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו