מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרכז האיידס מודע או לא ?אבי28/05/2008
כאשר התקשרתי היום למרכז האיידס
אמרו לי שהקומבו היא לא בדיקה אמינה ואין להסתמך עליה כלל.
כפי שנאמר לי כאן בפורום הבדיקה אמינה נכון לשבועיים ולא לפני ואין לי צורך לבצע אלייזה אם לא היה מגע מסוכן לפני..
האם הם לא מודעים לכך שבדיקה זאת משקפת ?
חשוב לציין שעשיתי 2 בדיקות אחת אחריי 13 יום ואחת אחריי 17 יום
אחריי שהצבע חזר לי לפנים הם הצליחו להוריד לי אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא פנה למרכז האיידס המדובר...
ד''ר ננסי אגמון לוין28/05/2008אין ביכולתי להסביר תשובות של מישהו אחר.
התשובה שקיבלת ממני אמינה עלי.
אני באמת חושבת שאתה יכול להרגע - בחיים ובמיוחד ברפואה, אין אף פעם 100%, אבל התשובה המפורטת מאוד שקיבלת היא הכי קרוב ל 100% שאפשר ברפואה.
אף רופא לא יתן לך אישור שאין לך איידס - כי אף אחד לא יודע מה עשית ועם מי - רק אתה.
אז חבר את כל הנתונים ותגיע למסקנה הנכונה בעצמך.
ותמיד אפשר לחזור על בדיקת אליזה אם נותרו לך ספקות - זה בינך לבינך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות או לא ?
אבי29/05/2008נכון שאני חרדתי מאד
ונכון שקיבלתי ממך תשובה חד משמעית
רצוי לציין שלא היה לי מגע לפני מסוכן וכמובן גם לא אחריי המקרה
המקרה שלי הוא לגופו פחות מסוכן אני יודע (אוראלי לאישה)
גם הבדיקה שעשיתי במקרה שלי 2 קומבו (12-17 יום אחרי) ביצעו לי גם את האלייזה (ב-2 מקרים שנבדקתי)
וזה היה גם שלילי.
רצוי לציין שגם ד"ר גרשטיין שלקח לי דם אמר לי שמעשית הבדיקה היא 100% ואני צריך להיות רגוע לכל הנוגע לאיידס.
החרדה שלי שהשמחה שלי היום לא תהיה האכזבה שלי שבבדיקת אלייזה שאני אבצע אחריי חודשיים,שפתאום לא התנפץ לי בפנים והשמחה תהיה לחינם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופטימיות
א29/05/2008אם לחשוב בדרך שלך אז כל הבדיקות שאנו עושים הן לא אמינות וצריך תמיד לחיות בציפיה לבדיקה אחרת.
ביצעת כל כך הרבה בדיקות כולם שליליות, אז מה הסיבה שאתה עדיין חרד?
אולי זו כבר בעיה פסיכולוגית? תחשוב על זה כי זה מאוד יכול להיות ואם כן אז אל תמשוך ותפנה לפסיכולוג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה פעמיים
יוני29/05/2008כפי שצפיתי הוא נבדק רק פעמיים
זה יותר מידיי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחרדה לחינם
אבי29/05/2008החרדה שלי שהשמחה שלי היום לא תהיה האכזבה שלי שבבדיקת אלייזה שאני אבצע אחריי חודשיים,שפתאום לא התנפץ לי בפנים והשמחה תהיה לחינם.
למרות שאמרתם שאין צורך באלייזה אם לא היה מגע מסוכן לפני המגע האחרון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)