מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשיקות עמוקות וארוכות עם חורים בשינייםשיר11/09/2018
התנשקתי עם בחור במשך שעתיים נשיקות עמוקות וארוכות עם המון חילופי רוק בינינו הכל היה בחושך באוטו לא ראיתי עם היה לו דימום ולי לא היה בטוח אבל יש לי בעיה בחניכיים שן אחת עקורה מלפני הרבה שנים לא מולבשת אחרת ככה שריק המקום ושן אחת ליד שבורה חצי יש לציין הכל כבר שנים ככה וחור בשן שכואבת לי יש לציין כי אין לי דימומים בכלל אני יודעת שנשיקות אינן מדביקות באיידס אבל האם כל מה שהולך לי בתוך הפה מסכן אותי ??? עשיתי בדיקה יומיים לפני המקרה יצאתי שלילית אינני מקיימת יחסי מין לא מוגנים בכלל האם יש סיכוי שעכשיו בגלל המקרה נדבקתי האם לחכות 3 שבועות ולגשת להבדק ?? אני ממש מפחדת האם מישהו נדבק ככה רק מנשיקות,?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום סכנת הדבקה
ד``ר מרגלית לורבר11/09/2018למרות כל. התיאור המפורט דעי כי אין כל סכנת הדבקה בצורה זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שיר12/09/2018תודה רבה רבה רבה כנראה שהפוביה חזרה אליי תודה על המענה המהיר ועל הסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)