קונדום נקרע במהלך סקס אנאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדום נקרע במהלך סקס אנאלי
    דני
    26/09/2018

היי אני בדרך כלל מאוד זהיר. קיימתי יחסי מין עם גבר אני החודר לאחר הגמירה הוצאתי וראיתי שאין שפיך העברתי את האצבע כי היה חשוך והרגשתי שהקונדום נקרע רק בצד הימני. מהר קמתי למטבח שמתי מים וראיתי שיש חור והמים יוצאים מהצד הימני. אני נקי וביצעתי בדיקה לפני חודש. הוא טען שהוא נקי והראה לי תוצאות שרשום קלמדיה וכו אבל לא איידס. הוא טוען שהוא נבדק הכל וכך קיבל תוצאות. אני אמור לחשוש? מה הסיכויים? לא מכיר אותו כדי לסמוך עליו. חשוב לציין שממבט לאחר בקונדום היה נראה שראש הקונדום היה שלם ורוב הסיכויים שכיסה את חריץ הפין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קונדום נקרע במהלך סקס

ד``ר מרגלית לורבר
    26/09/2018

עקרונית מגיע לך טיפול לאחר חשיפה פפ אם לא עברו72 שעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מובן לחלוטין אבל...

דני
    26/09/2018

מכיר את בטיפול ואכן עדיין באזור של ה72. זה קרה לפני כמה שעות. השאלה שלי על בסיס מה שרשמתי לפני כן האם קיים סיכוי גבוה? בהתחשב שרק הצד נקרע ולא היה מגע ישיר עם ראש האיבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו