פריחה בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה בעור
    ירון
    31/05/2008

הייתי בתאילנד לפני כחודש וקיימתי יחסי מין מוגנים .. אך אוראלי ללא קונדום...

לאחר כמה ימים הופיעה אצלי פריחה במפשעה. ללא חום וללא בחילות או הזעות.נמשך במשך כשבוע וחצי ללא גירודים...

לאחר שבוע וחצי עבר הפריחה.... ולאחר שבוע שוב הופיעה אותה פריחה לעוד 5-7 ימים.

כשבועיים לאחר שעבר הפריחה לאחר מכן הרגשתי כאבים בגרון וחום וקיבלתי טיפול אנטיביוטי..
    לקחתי את הכדורים במשך 3 ימים במקום שבוע... כי חשבתי שעבר לי הכאבים..
    לאחר כ3 ימים חשתי שוב כאבים בגרון והיה נפוח לי בלוטת הגרון בצד ימין... והיה לי חום של 39 וחצי 3-4 ימים.. הלכתי לבית חולים בתאילנד קיבלתי שוב אנטיביוטיקה למשך 10 ימים ולקחתי הכל ..לאחר 3 ימים מרגע סיום הטיפול חזרתי לארץ וקיבלתי שוב אנטיביוטיקה ל10 ימים מהרופא הפעם נגד דלקת אוזניים...
    כרגע אני סובל מלשון שמשנה את הצבע שלה כל פעם שאני שותה קולה או אוכל משו נהיה לי לשון ירוקה.....

האם כל התסמינים הללו מעייםד על מחלת איידס???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה בעור

הוספת תגובה

• מחלות מין וסימנים שונים

ד''ר ננסי אגמון לוין
    01/06/2008

לא.
    לצערי אין סימן אשר מעיד על הדבקות במחלה, אז כל אחד היה יודע שהוא נדבק.
    הדבקה באיידס ניתנת לאישור אך ורק על ידי בדיקה דם מתאימה.
    הסימנים שאתה מתאר אינם אופיינים לאיידס אך הם אופיינים למחלות מין אחרות - הטיפול שקיבלת בתאילנד ובארץ יתכן ואינו מספיק טוב כנגד מחלות מין שונות. אנא פנה לרופא המתמחה במחלות מין, והסבר לו את הפרטים- הוא יחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות, או בטיפול כמקובל למחלות מין.
    ככלל, התיאור שתארת - אז ששיעור הזונות בתאילנד שנושא את נגיף האיידס גבוה, אינו מסוכן - כלומר אני לא חושבת שמיחסי מין כפי שתארת אתה אמור היית להדבק גם אם הזונה היתה נשאית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה את מסיקה שהבחורה הייתה זונה ??

רותי
    30/11/2010

כי היא תאילנדית !?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו