מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה בעורירון31/05/2008
הייתי בתאילנד לפני כחודש וקיימתי יחסי מין מוגנים .. אך אוראלי ללא קונדום...
לאחר כמה ימים הופיעה אצלי פריחה במפשעה. ללא חום וללא בחילות או הזעות.נמשך במשך כשבוע וחצי ללא גירודים...
לאחר שבוע וחצי עבר הפריחה.... ולאחר שבוע שוב הופיעה אותה פריחה לעוד 5-7 ימים.
כשבועיים לאחר שעבר הפריחה לאחר מכן הרגשתי כאבים בגרון וחום וקיבלתי טיפול אנטיביוטי..
לקחתי את הכדורים במשך 3 ימים במקום שבוע... כי חשבתי שעבר לי הכאבים..
לאחר כ3 ימים חשתי שוב כאבים בגרון והיה נפוח לי בלוטת הגרון בצד ימין... והיה לי חום של 39 וחצי 3-4 ימים.. הלכתי לבית חולים בתאילנד קיבלתי שוב אנטיביוטיקה למשך 10 ימים ולקחתי הכל ..לאחר 3 ימים מרגע סיום הטיפול חזרתי לארץ וקיבלתי שוב אנטיביוטיקה ל10 ימים מהרופא הפעם נגד דלקת אוזניים...
כרגע אני סובל מלשון שמשנה את הצבע שלה כל פעם שאני שותה קולה או אוכל משו נהיה לי לשון ירוקה.....
האם כל התסמינים הללו מעייםד על מחלת איידס???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין וסימנים שונים
ד''ר ננסי אגמון לוין01/06/2008לא.
לצערי אין סימן אשר מעיד על הדבקות במחלה, אז כל אחד היה יודע שהוא נדבק.
הדבקה באיידס ניתנת לאישור אך ורק על ידי בדיקה דם מתאימה.
הסימנים שאתה מתאר אינם אופיינים לאיידס אך הם אופיינים למחלות מין אחרות - הטיפול שקיבלת בתאילנד ובארץ יתכן ואינו מספיק טוב כנגד מחלות מין שונות. אנא פנה לרופא המתמחה במחלות מין, והסבר לו את הפרטים- הוא יחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות, או בטיפול כמקובל למחלות מין.
ככלל, התיאור שתארת - אז ששיעור הזונות בתאילנד שנושא את נגיף האיידס גבוה, אינו מסוכן - כלומר אני לא חושבת שמיחסי מין כפי שתארת אתה אמור היית להדבק גם אם הזונה היתה נשאית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את מסיקה שהבחורה הייתה זונה ??
רותי30/11/2010כי היא תאילנדית !?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)