שפעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפעת
    אבי
    01/06/2008

במשך שלושה ימים היה לי חום של 37.2-5 מעלות
    הרופא שלי אמר לי שיש לי שפעת
    האם אלו תסמינים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפעת

הוספת תגובה

• כן...... של שפעת

ד''ר ננסי אגמון לוין
    02/06/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אליזה ותודה רבה

אבי
    03/06/2008

היום אחריי 6 שבועות ויומיים ביצעתי בדיקת אלייזה נכון צדקתם זה לא הזמן שצריך לבצע בדיקת אלייזה והזמן הוא 8 שבועות, ובאמת מה היתה התוצאה ??? נו כמובן שלילית כמו שד"ר ננסי אגמון לוין צפתה עוד מבדיקות הקומבו הראשונה שביצעתי.(ביצעתי 2 קומבו המשולבות עם אלייזה+ אלייזה נוספת)
    ביצעתי את הבדיקות אצל ד"ר סר'ג מקפלן רופא מדהים ביותר ,גם הוא צפה שהתשובה שלילית ועוד אמר לי שאין לי מה להגיע לבדיקת אלייזה נוספת כלל הקומבו אמינה מאד ושבקרוב ישתמשו בקומבו .
    ועוד שאני עשיתי 2 קומבו ועכשיו אלייזה והכל שלילי כמובן שירד לי אויר מהמפרשים
    רצוי וחשוב לציין שכל ההבחנות שנתנו לי כאן ובמיוחד ד"ר ננסי אגמון לוין היו נכונים היא וד"ר סר'ג מקפלן ידעו שאין לי כלום עוד מתוצאת הקומבו הראשונה
    ומילה טובה לד"ר ננסי אגמון לוין את מקסימה מאד מאד ואת מקצועית מאד תמשיכי בעבודת הקודש שאת עושה ושהאל יברך אותך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו