מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפעתאבי01/06/2008
במשך שלושה ימים היה לי חום של 37.2-5 מעלות
הרופא שלי אמר לי שיש לי שפעת
האם אלו תסמינים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן...... של שפעת
ד''ר ננסי אגמון לוין02/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאליזה ותודה רבה
אבי03/06/2008היום אחריי 6 שבועות ויומיים ביצעתי בדיקת אלייזה נכון צדקתם זה לא הזמן שצריך לבצע בדיקת אלייזה והזמן הוא 8 שבועות, ובאמת מה היתה התוצאה ??? נו כמובן שלילית כמו שד"ר ננסי אגמון לוין צפתה עוד מבדיקות הקומבו הראשונה שביצעתי.(ביצעתי 2 קומבו המשולבות עם אלייזה+ אלייזה נוספת)
ביצעתי את הבדיקות אצל ד"ר סר'ג מקפלן רופא מדהים ביותר ,גם הוא צפה שהתשובה שלילית ועוד אמר לי שאין לי מה להגיע לבדיקת אלייזה נוספת כלל הקומבו אמינה מאד ושבקרוב ישתמשו בקומבו .
ועוד שאני עשיתי 2 קומבו ועכשיו אלייזה והכל שלילי כמובן שירד לי אויר מהמפרשים
רצוי וחשוב לציין שכל ההבחנות שנתנו לי כאן ובמיוחד ד"ר ננסי אגמון לוין היו נכונים היא וד"ר סר'ג מקפלן ידעו שאין לי כלום עוד מתוצאת הקומבו הראשונה
ומילה טובה לד"ר ננסי אגמון לוין את מקסימה מאד מאד ואת מקצועית מאד תמשיכי בעבודת הקודש שאת עושה ושהאל יברך אותך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)