שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    מודאג
    04/06/2008

שלום ד"ר!
    הלכתי עם בתי בת השנתיים וחצי לים, היא הלכה ללא נעליים מבלי שהבחנתי, זהו חוף לא ממש נקי ופעם יצא לי לראות שם אפילו מזרק.
    עלה בי החשש שמא היא דרכה על משהו, חיפשתי בסביבה , מצאתי צינורית פלסטיק עם דם קרוש בפנים, (לפחות כך זה נראה) .
    ברגלה של ילדתי לא ראיתי כלום היא טוענת שהיא הורידה את הנעלים כי אבן דקרה אותה....
    בכל מקרה מה לדעתך עליך לעשות? מה הסיכוי להדקר ממחט כזו ולהדבק באיידס?
    האם עלי להעביר אותה במסכת יסורים של בדיקות , וחס וחלילה טיפולים וכו?
    אני שואל מפני שיש תקופת חלון בה ניתן לעשות משהו , ואני לא רוצה להצטער אחר כך...
    תודה מראש
    המודאג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• למודאג שלום,

ד''ר ננסי אגמון לוין
    04/06/2008

ילדים זה אושר גדול, וגם דאגות אין סוף.
    אפילו ממחט עם דם שהיתה מוטלת בים אי אפשר להדבק מאיידס בוודאי שלא מאיזה חתיכת פלסטיק עם חומר בלתי מזוהה.
    כל הילדים בישראל מחוסנים בשנה הראשונה להפטיטיס B ואם ילדתך קיבלה את החיסון סביר להניח שאין מה לדאוג - אפשר לבדוק נוגדנים - לוודא שהחיסון הצליח.
    אנא פנה לרופאת הילדים - אך נשמע שאין סיבה לדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אגמון לווין

מודאג
    04/06/2008

פגעת בול במטרה , אכן ילדים זה אושר גדול אך עם הילדה הזו באו גם חרדות.
    אני מודה לך על התשובה העניינית, ממה שקראתי כאן ובפורמים אחרים הבנתי שהסיכוי קלוש,
    את מבינה שהמחשבה שמשהו רע יקרה לילד שלך בגלל חוסר תשומת לב של שניה שהוא הוריד את הנעל יכולה לשגע ....
    בכל אופן הרגעת אותי תודה רבה וכל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו