מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהמודאג04/06/2008
שלום ד"ר!
הלכתי עם בתי בת השנתיים וחצי לים, היא הלכה ללא נעליים מבלי שהבחנתי, זהו חוף לא ממש נקי ופעם יצא לי לראות שם אפילו מזרק.
עלה בי החשש שמא היא דרכה על משהו, חיפשתי בסביבה , מצאתי צינורית פלסטיק עם דם קרוש בפנים, (לפחות כך זה נראה) .
ברגלה של ילדתי לא ראיתי כלום היא טוענת שהיא הורידה את הנעלים כי אבן דקרה אותה....
בכל מקרה מה לדעתך עליך לעשות? מה הסיכוי להדקר ממחט כזו ולהדבק באיידס?
האם עלי להעביר אותה במסכת יסורים של בדיקות , וחס וחלילה טיפולים וכו?
אני שואל מפני שיש תקופת חלון בה ניתן לעשות משהו , ואני לא רוצה להצטער אחר כך...
תודה מראש
המודאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למודאג שלום,
ד''ר ננסי אגמון לוין04/06/2008ילדים זה אושר גדול, וגם דאגות אין סוף.
אפילו ממחט עם דם שהיתה מוטלת בים אי אפשר להדבק מאיידס בוודאי שלא מאיזה חתיכת פלסטיק עם חומר בלתי מזוהה.
כל הילדים בישראל מחוסנים בשנה הראשונה להפטיטיס B ואם ילדתך קיבלה את החיסון סביר להניח שאין מה לדאוג - אפשר לבדוק נוגדנים - לוודא שהחיסון הצליח.
אנא פנה לרופאת הילדים - אך נשמע שאין סיבה לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אגמון לווין
מודאג04/06/2008פגעת בול במטרה , אכן ילדים זה אושר גדול אך עם הילדה הזו באו גם חרדות.
אני מודה לך על התשובה העניינית, ממה שקראתי כאן ובפורמים אחרים הבנתי שהסיכוי קלוש,
את מבינה שהמחשבה שמשהו רע יקרה לילד שלך בגלל חוסר תשומת לב של שניה שהוא הוריד את הנעל יכולה לשגע ....
בכל אופן הרגעת אותי תודה רבה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)