מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוששת מאפשרות שנדבקתידבי10/06/2008
יצא לי לקיים יחסי מין לא מוגנים בערך שלוש פעמיים במהלך יומיים בבילוי בצימר (הייתה חדירה אך הוא לא גמר בפנים).
יום אחרי כן, הרגשתי תחושה כללית לא טובה שהתחילה בצמרמורת והתפתחה למחרת לכאבי גרון ושקדים נפוחים. חום בינוני של 37+ מעלות. רופא המשפחה אבחן אצלי דלקת בשקדים ומחלת חום ונתן לי אנטיביוטיקה.
אני חוששת שאולי אלו סימפטומים של הדבקה, במיוחד בשל הסמיכות לארוע הלא מוגן.
רציתי לדעת, מה סיכויי ההדבקה כאשר מדובר במגע מיני שיש בו חדירה ללא מעבר של זרע.
אודה על תשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כל כך מהר
א11/06/2008הבנתי שהתסמינים האלו מופיעים לאחר שבועיים- חודש בערך ולא יום למחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי אפסי
ירון11/06/2008קודם כל תסמינים למחלה מופיעים שבועיים - חודש וחצי לאחר ההידבקות ככה שמה שיש לך כרגע זה דלקת גרון בלבד..
לגבי מה הסיכוי להידבק ללא שפיכה.. יש סיכוי סיכוי נמוך אבל הוא קיים.. תשלחי את הבנזוג להיבדק בדיקה מהירה לאיידס ואם הוא נשא אז תעשי טיפול מונע איידס [עד 72 שעות מרגע הארוע]
ואם פספסת אז תיבדקי אחרי חודשיים בדיקת אלייזה ותקווי שלא קרה כלום.
בכל מקרה הסיכוי הוא אפסי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדבי.
ד''ר ננסי אגמון לוין11/06/2008הסיכון נמוך ביותר.
אנא לכי להבדק - זה יסיר דאגה מליבך.
ולהבא יקירתי - הקונדום הוא באחריותך, לא באחריות הבחור - את צריכה לדאוג לעצמך, ויש עוד מחלות, כפי שכבר אמרתי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכל המגיבים - ושאלה נוספת לד"ר
דבי11/06/2008האם יש טעם להיבדק כעת, או שעלי לחכות שלושה חודשים...?
הבחור (שעימו אני שלושה שבועות) טוען שעשה בדיקה לפני חודשיים ויצא שלילי, אבל, ממה שהוא מספר, הוא אחד שלא נוהג להשתמש בקונדום ולכן אני חוששת ולא סומכת...
ביקשתי שיעשה בדיקה שוב, אך הוא טוען שהקופה מאשרת אחת לחצי שנה... בכל מקרה, את הלקח למדתי כבר, אבל החרדה.. החרדה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחורים שמרמים בחורות?
ד''ר ננסי אגמון לוין11/06/2008דבי יקירתי,
אני לא יודעת מי הבחור שלך, ואולי הוא ממש שווה - אבל .....
סקס בלי קונדום, ועם הרבה בנות זוג --- מסוכן, מאוד מסוכן!!!
מספר שהבדיקה יצאה שלילית ----- שיראה לך את התשובה, מקבלים טופס רשמי תמיד!!!!
הקופה מאשרת אחת לחצי שנה - מותק, שיכנס לפורום, אפשר להבדק כל יום, כמעט אם רוצים....
והמבינה תבין....
אנא לכי להבדק, וכן את צריכה להמתין עד תום חודשיים מלאים מהמגע המיני האחרון שלא היה מוגן. ועד אז - אם צריך - אז רק אם קונדום!!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)