שאלה על אידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על אידס
    איזה אחד
    12/06/2008

שלום שנה שעברה קימיתי יחסי מין עם נערת לוי אני וחבר שלי הלכנו לנערת ליוי עשיתי מה שעישייתי שחזרנו מישם חבר שלי הלך הבית שלו ואני לבית שלי בקיצור יום למחרת אמא של חבר שלי מתקשרת לאמא שלי אמרה לה הבן שלך היה עם נערת ליוי חבר לשי הלשין לאמא שלו ואמא שלו ספרה לאמא שלי אחר כך אמא שלי אמרה עכישו הולכים לבית חולים עם יש לך אידס אתה מת תוך שנה הפחידה אותי עשיתי בבית חולים בדיקת אידס אחריייי איזה 6 חודשים ואמרו בדיקה תקינה אבל אומרים שאידס יכול לתגלות גם אחרי כמה שנים ואני פוחד שיש לי אידסס כי יש לי חוםם לא יודע כמה אבל כמתי ממצא שינה יש לי חום קצת אני כולי פוחד שנדבקתי מה לעשות תין לי הצעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על אידס

הוספת תגובה

• לא נדבקת מהנערת ליווי

ירון
    12/06/2008

אם עשית בדיקה אחרי 6 חודשים מהמגע. אז אתה בריא מאיידס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה רשמית

ד''ר דניאל אלבירט
    13/06/2008

בדיקה לאחר 6 חודשים שוללת איידס לגבי אותו ארוע על נערת הלווי וההלשנה.....
    לגבי הסמפטומים שיש לך עכשיו זה יכול להיות מחלות שונות פשוט לך לרופא המשפחה !
    לגבי איידס דרך אגב .. זה תלוי מה עשיתה מאז ואם מי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו