אני בלחץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בלחץ
    מיטל
    12/06/2008

ד"ר שלום,
    את אמנם הרגעת אותי לגבי זה שעברתי בדיקת דם דיברו על מישהו בהקשר לHIV ונלחצתי אך אני שוב חרדה,
    ביקשתי מרופאת משפחה לעבור בדיקה, הסבירה לי שמעבירים את זה לבי"ח איכילוב, תוך כמה זמן מקבלים תשובות ? והאם זה בסדר לבצע בדיקה לאחר 8 שבועות.

לתגובה אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בלחץ

הוספת תגובה

• כן

ירון
    13/06/2008

אחרי 8 שבועות זה בסדר.. התשובות תוך מספר ימים צריכות להגיע למרפאה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

מיטל
    13/06/2008

והאם אפשר לקבל תשובה טלפונית או שצריך להגיע למרפאה, איך ניתן לדעת שהגיעו התוצאות. עברתי סך הכל בדיקת דם והנבדק שלפניי כנראה נשא ואני כולי היסטרית
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה רשמית - בדיקה תוך 8 שבועות.

ד''ר דניאל אלבירט
    13/06/2008

אכן היום משך הזמן המקובל הוא 8 שבועות מיום החשיפה האפשרית ל HIV לקבלת תשובה אמינה.
    כך שבדיקה תוך 8 שבועות זה בסדר.
    הזמן עד התשובה תלוי בקופה ובעיר בו זה מבוצע כי כמו שאמרו לך הבדיקות מקופ"ח נשללות למעבדות מורשות (איכילוב, קפלן, תל השומר...)
    אם את רוצה לקבל תשובה תוך מספר ימים אז תפני ישירות לאיכילוב או מרכס איידס אחר קרוב למקום מגוריך ותעשי בדיקה.
    התשובה תמיד ניתנת בע"פ במקום ולא בטלםון או דואר.
    לגבי אדם שנראה לך חולה / נשא ונבדק לפנייך.......
    א. לפי מה את יודעת את זה ? זה כתוב לו במצח ? .. זה רק מוכיח עד כמה הסטיגמה מגוחכת !
    ב. כל הבדיקות שנעשות בארץ במקומות מסודרים נעשות במחט סטרילית ואין !!!!!! הדבקה בצורה זו.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו