שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    אור
    17/06/2008

שלום רב..לפני כמה ימים רשמתי לכם בקשר למקרה שקרה לי וקיבלתי תשובה שלא ממש הבנתי.
    אודה לכם אם תענו לי שוב.
    הייתי אצל נערת ליווי.עשינו סקס אנאלי ורגיל עם קונדום כמובן רק שהבעיה היא שלפני שעשינו סקס היא שמה די הרבה שמן תינוקות על הקונדום.לאחר מכן נודע לי שאסור לשים שמן תינוקות כחומר סיכוך על הקונדום.אני רוצה לציין שלא חשתי שהקונדום נקרע.האם עדיין יש חשש להדבקה?האם יש קרעים קטנים שלא ניתן להבחין בהם וכתוצאה מכך המגע היה מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• תשובה בבקשה,

ד''ר ננסי אגמון לוין
    17/06/2008

יש גבול לספקולציות שאני יכולה לחשב.
    באופן עקרוני המגע היה מוגן ואם לא הבחנת שהקונדום קרוע ניתן להניח שהוא נשאר שלם. באם יש לך ספק אנא לך להבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה בבקשה,

ד''ר ננסי אגמון לוין
    17/06/2008

יש גבול לספקולציות שאני יכולה לחשב.
    באופן עקרוני המגע היה מוגן ואם לא הבחנת שהקונדום קרוע ניתן להניח שהוא נשאר שלם. באם יש לך ספק אנא לך להבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו