חרדה מאיידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מאיידס
    שני
    17/06/2008

ד'ר שלום!

אני חושבת שאני סובלת מחרדת האיידס. החרדה בעיקר נובעת מדאגה לילדים במה הם נוגעים אם איזה מישהו נוגע בהם ומשחק איתם תמיד אני חושבת שאולי היה דם ולא שמתי לב תמיד הראש שלי עסוק במחשבות לא הגיוניות אני כבר משגעת את כולם עם המחשבות שלי ולא משתכנעת שזה שטויות. אני מתארת לעצמי מצבים בראש שאולי היה ככה ולא שמתי לב בקיצר דברים ללא סיבה שאני לא יודעת איך להתעלם מזה פשוט ולהמשיך רגיל מבלי לפחד מהמחלה הזאת..
    אשמח לקבל איזהשהי תשובה לגבי זה הבנתי שזו תופעה מוכרת אבל נמאס לי כבר לחיות בחרדות אני רוצה לחזור לחיים רגילים
    תודה מראש! שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מאיידס

הוספת תגובה

• אידס פוביה

א
    17/06/2008

הי,
    סבלתי מאותה בעיה די הרבה זמן.
    פניתי לפסיכולוג, ממש 3 פגישות ואחר כך הצלחתי להתגבר על זה.
    אל תמשכי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אידספוביה

ד''ר ננסי אגמון לוין
    17/06/2008

זה המונח המקצועי יקירתי, אבל את צודקת ככה לא צריך לחיות ואת בהחלט צריכה לקבל עזרה.
    אני חושבת שהחרדה הזאת היא מעבר לסביר אם היא מטרידה אותך כל הזמן, ולכן עליך לפנות ולקבל עזרה. ישנם היום טיפולים פסיכולוגים, התנהגותיים ותרופתיים אשר יסייעו לך די מהר, להרגיש הרבה יותר טוב.
    אל תחכי.
    פני לרופא משפחה או לייעוץ באופן עצמאי בהקדם.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו