שאלה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה!!!
    שאלה
    19/06/2008

היי
    בחיים שלי שכבתי עם לא מעט גברים(אולי אפילו עם די הרבה), מתוכם היו גברים שאיתם שכבתי בלי קונדום.
    אחד מהם היה חבר קבוע שלי ואיתו קיימתי את כל סוגי המין (רגיל, אנאלי ואוראלי).
    לפי מה שידוע לי, אף אחד מהם לא חלה במחלה.

אבל אני קצת פוחדת.. בגלל שבכל זאת קיימתי יחסים לא מוגנים, זה מאד מלחיץ אותי.
    יש סיכוי שאני נושאת את המחלה?
    אם אני עושה בדיקות, זה מופיע בתיק הרפואי שלי?

תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה!!!

הוספת תגובה

• תשובה!!!! תשובה

ד''ר ננסי אגמון לוין
    21/06/2008

יקירתי,
    סקס זה דבר טוב, מצוין ומומלץ למדי - אבל הוא צריך להיות מוגן. בוודאי כאשר בן הזוג אינו קבוע.
    ואת אכן בקבוצת סיכון על פי מה שתארת ולכן עליך להבדק - תוקף הבדיקה שתעשי יהיה למגעים שהתקיימו עד חודשיים טרם הבדיקה.
    את יכולה להבדק בכל אחד ממרכזי האיידס, או בוועד באופן אנונימי - זה לא יכנס לתיקך הרפואי - אנא הקדימי להבדק!!!
    נ.ב. - לכל הנבדקים שהבדיקה שלהם שלילית לא מומלץ להסתיר זאת מהרופא המטפל, הרופא ידע להתיחס לבעיות קטנות באופן אחר, ולהתייעץ עם מומחי האיידס כשצריך, בכל אופן בשלב הראשון ההחלטה על העברת המידע היא של החולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו