הדבקות העובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקות העובר
    אילנה
    22/06/2008

שלם לד"ר ננסי , תודה רבה על התשובה המהירה.
    כפי שרשמתי בהודעה הקודמת - היום אני נמצאת בהריון מתקדם - שבוע 35...
    לא חשבתי על הבדיקת איידס בתחילת הריון. הנושא עלה כתוצאה מרצוני לשמר דם תבורי ולצורך זה אני צריכה לעשות בדיקות דם לאיתור מחלות זיהומיות - איידס אחת מהן.
    אני אעשה את הבדיקה בהקדם, הבעייה שבשלב הזה של הריוןם אני יכולה ללדת כל יום. הבנתי מתשובתך כי ניתתן להקטין את סוכויי העברת הנגיף לעובר כאשר אישה נשאית מטופלת. אם האישה לא מטופלת ונשאית האם תיתכן הדבקה , כלומר היתכן שהעובר כבר נחשף לנגיף במידה ואישה נמצאת בהריון מתקדם כל כך? אם לא אספיק לקבל תוצאות עד הלידה האם כדאי לבקש ניתוח קיסרי על מנת להקטין סיכויי הדבקות? האם ממולץ להמתין עם הנקה עד שאקבל תשובה? (הבנתי שגם חלב אם מעביר את הנגיף).

תודה מראש,
    אילנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקות העובר

הוספת תגובה

• הריון שבוע 35

ד''ר ננסי אגמון לוין
    23/06/2008

אילנה יקרה,
    אני מקווה שיש לך עוד 3-4 שבועות ללידה.
    אבל בכל זאת,
    אנא פני לאחד ממרכזי האיידס בהקדם האפשרי, במקרה שלך לאור ההריון המתקדם ניתן לקבל תשובה תוך זמן קצר ביותר.
    כאשר אישה בהריון נושאת את הנגיף עדיף להתחיל טיפול בסביבות שבוע 30 או קודם לכן, אבל אפילו שבוע לפני הלידה יכול לעשות פלאים - עיקר ההדבקה היא בתהליך הלידה.
    שמירת דם טבורי - הינה רעיון מצוין.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון בדיקה איידס

122
    01/07/2008

לד"ר ננסי שלום! ברצוני להודות לך על התשובות המהירות, על התמיכה וסבלנות. היום קיבלתי תשובה ממרפאת הפרסים בחיפה- נאמר לי שהבדיקה תקינה. מרוב הלחץ שאלתי - האם הכל בסדר :) ואז כאשר השיחה הסתיימה חשבתי לעצמי - אולי הם עשו לי לא בדיקת איידס אלא סתם בדיקה למחלות מין. כבר רציתי להיתקשר ולוודא, אך ריסנתי את עצמי, לא אתקשר לשגע אותם, ולתת לצוות לעשות את העבודה - כי יש הרבה נבדקים... שוב פעם תודה על עזרתך, אחרי שבוע של עינויים וחרדות שעברתי הלידה פתאום נראית לא מפחידה והבעיות הקטנות בעבודה התגמדו. ז נתן לי פרספקטיבה חדשה לחיים. יש לי מספר חברות בהריון וגם ן כולן חושבות שנעשית בדיקת איידס אוטומטית לכל אישה הרה. אני הולכת להציעה להן לבצע את הבדיקה במיוחד עכשיו שאני יודעת ממך כי ניתן לצמצם סיכוי הדבקה לעובר. תודה! אילנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו