הדבקה מכוונת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקה מכוונת
    אלברט
    22/06/2008

בס"ד
    מכובדיי שלום רב,
    ראשית, תודה על התשובה הקודמת("פצע פתוח"), תודה. (צר לי שאני מטריד שנית)
    שנית, לצערי נחשפתי לאפיזודה נוספת במוצ"ש אשר גזלה ממני את שלוותי. אני מודע לכך שאני בחרדות ובאופן עקיף ככל הנראה (תת מודע) אני מספק למוחי את הטריגר להיות מודאג. מאון לאון, להלן באפיזודה, (צר לי אני חייב לשאול), במוצ"ש יצאתי למועדון, הרגשתי מעיין דקירה חלשה בבטן בצד שמאל, ואז... ממה שיצא לי לקרוא באתר, הדבקה מכוונת וכו'... שוב אני מודאג.
    בכל אופן כשיצאתי מהמועדון (אחרי שעה מהאירוע המתואר) בדקתי לעצמי את הבטן, (הזוי, צר לי, בשבילי זו מציאות) לאחר הבדיקה לא מצאתי פצע מדמם בבטן או סימני דם. יחד עם זאת, ראיתי סימן אדום קטן יתכן סימן טבעי, או חלילה..., (האם צריך לקחת בחשבון משתנים של חיכוך של מחט נגועה חלילה בלבוש- חולצה וגופיה מתחת עד שהמחט מגיעה לעור)
    שאלתי היא: האם במקרה הקונקרטי בהנחה שחלילה אכן ישנם אנשים שהיו רוצים להדביק באיידס דרך דקירה במחטים. האם לצד הנדקר צריך לרדת דם בצורה ברורה מהדקירה, או לחלופין צריך להגרם פצע הברור לעין ולא ברמה המיקרוסקופית. או (לצורך הבהרת השאלה) מספיק להידקר ממחט נגועה ואין צורך שירד דם באופן ברור (כלומר, מספיקה הדקירה). דבר מה נוסף, האם כתוצאה מהמקרה המתואר קיים צורך להיבדק? או אוליי לגשת לקבל טיפול מונע? או... פשוט לשחרר...

אתם עושים מלאכת קודש, המון המון תודה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקה מכוונת

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תגובה על השאלה

רמי
    29/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סתם קיבלת מכה.

ד''ר ננסי אגמון לוין
    23/06/2008

אלברט יקר,
    נראה לי שחששותיך כבדים מאוד, אנא פנה לרופא שלך וידע אותו על חומרת החששות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו