רופא שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא שיניים
    מיכל
    26/06/2008

ד"ר שלום רב, אני בחורה בריאה נשואה עם ילדה לפני חודשיים הייתי בבדיקה ראשונה אצל רופאת שיניים (לא הייתי אצלה קודם). היא ביצעה הבדיקה ללא כפפות (ראיתי שקודם רחצה הידיים). אני מודה כי לא שאלתי אותה מדוע לא עובדת עם כפפות... אח"כ ביצעה לי ניקוי שיניים (אבן)- גם ללא כפפות... לאחר סיום הטיפול שאלתי הרופאה האם רופא שיניים לא חייב לעבוד עם כפפות? היא ענתה לי שבוודאי ובגלל שיש לה אלרגיה ללטקס והיא ניסתה כבר את כל סוגי הכפפות, היא משתדלת לעבוד בלי כפפות במקרים שלא מחייבים אבל לדוגמא במקרים שמעורב בהם דם רב כמו עקירה -אז היא משתמשת בכפפות . זאת היתה תשובתה. אציין כי בעת ניקוי האבנית ירד לי מעט דם מהחניכיים (לא הרבה אבל ירד). לא ראיתי אצל הרופאה פצעים על הידיים או משהו כזה, אבל מאז אותו מקרה אני חושבת על כך רבות ועל הסיכוי שלי להדבק במחלה. עוד אציין כי לא ידוע לי שהרופאה חולה או נשאית או משהו דומה(גם לא שאלתי אותה), וכמובן שמאז לא חזרתי אליה וגם לא אחזור משום לאחר בדיקה גיליתי שע"פ תקנות משרד הבריאות חובה לעבוד עם כפפות. האם ניתן להדבק בצורה זו? אם היא לא עובדת עם כפפות, אולי היא גם לא מחטאת את כלי העבודה כמו שצריך? אודה להתייחסותכם. מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא שיניים

הוספת תגובה

• אני לא יודעת למה ההודעה נכתבה

מיכל
    26/06/2008

בצורה כזו כתבתי אותה עם רווחים, בין השורות ובצורה נאותה. מתנצלת מראש. במידה ולא מובן- אכתוב שוב מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דניאל אלבירט
    29/06/2008

מקווה שהתשובה מובנת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא שיניים

ד''ר דניאל אלבירט
    29/06/2008

ראשית התשובה היא לא - לא נדבקים באיידס בצורה כזו.
    כדי להדבק באיידס בצורה זו הרי שעל פי תאורך הרופאה היתה צריכה להכניס ידיים לפה שלך המדממם בעת נקוי האבן בעודנה היא נטפת דם (וזה מתוך הנחה שיש לה איידס)......
    לעבוד ללא כפפות זה לא הגייני והמסתכן העקרי אגב - זו הרופאה עצמה ולא המטופל.
    האם זה אומר שהיא גם לא מחטא כלים ??? מאיפה לי לדעת ?
    אם את לא מרוצה והיא לא ניראת לך אל תלכי אליה יותר !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

מיכל
    30/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו