מאוד מפחדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוד מפחדת
    דנה
    26/06/2008

לפני כ4 שנים קיימתי יחסי מין לא מוגנים, לפני כמה שבועות היה לי חום 39.4 ופריחה ורודה ואחרי זה צצה פטריה בנרתיק לאחר שנכנסתי לאתרי האינטרנט השונים גיליתי שאלה הם בין היתר סימפטומים למחלת האיידס ביצעתי בדיקת דם ואני ממתינה לתוצאות בדיקת הHIV, בצעתי בדיקת דם מאוד מקיפה והתוצאה יצאה טובה חוץ מחריגה של טרמבוציטים. האם על סמך זה אוכל לשלול את המצאות הנגיף? האם הדיקת דם רגילה מראה איזשהם תוצאות המעידות על איידס? בבקשהתשלחו תשובה בהקדם אני מאווווווווד חרדה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוד מפחדת

הוספת תגובה

• לדנה

ד''ר דניאל אלבירט
    29/06/2008

לצערי, אין שום תשובה שאתן שתחליף את ההמתנה לתשובה של בדיקת ה HIV.
    אני רק יכול לאמר שהסימנים שתיארת בהקשר ל HIV הם סמנים של HIV חריף, מחלה המופיעה כשבועיים לאחר הדבקה ולא לאחר 4 שנים. מחלות חום, פטרת ואף ירידה טרומבוציטים הם סימנים למחלות רבות וברוב המכריע של המקרים לא מדובר באיידס.
    בבדיקות הדם מוצאים לעתים סמנים לחסר חיסוני היכול להתברר כאיידס כמו למפוציטים נמוכים, אך זה רק במצב שהמחלה מתקדמת מאוד.
    בכל מקרה אני מציע להרגע ולהמתין לתשובה בסבלנות.
    כאמור איידס היא מחלה נדירה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו