כמות נשאים וחולי איידס בישראל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות נשאים וחולי איידס בישראל
    מישהי
    29/06/2008

שלום, מהי כמות נשאי + חולי איידס בישראל? הרי הנתונים משקפים רק את מי שנבדק? כמה עשרות אלפי נשאים איידס יש עוד בישראל להערכת החוקרים/רופאים? קיי יחסי מין לא מוגנים - ואגינלי + אוראלי לפני מספר שנים, שפיכה בחוץ. מה הסיכוי שנדבקתי? היה לי עוד מקרה לפני כמה שנים חד פעמי - יחסי מין עם קונדום, אוראלי בלי - גמירה בחוץ, האם קיים סיכוי גבוה להידבק? אני ממש בהיסטריה, אנא תענו לי!! !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחוץ ? נתונים אפידימיולוגים ?

ד''ר דניאל אלבירט
    30/06/2008

אתה כל כך לחוץ שאתה מוצא זמן קודם להתעניין בנתונים אפדימיולוגים של ישראל ?
    ניתן לצפות בנתונים בישראל [a href='http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=29&catId=64&PageId=347' id='link']ביחידה לאיידס במשרד הבריאות[/a](ללחוץ על הקישור ולראות). הנתונים כוללים הערכה מתמטית של כמה נשאים של נגיף ה HIV "מסתובבים" ללא אבחנה. מדובר בכ- 1000 עד 1500. עשרות אלפים ??? נו, באמת. נגד תאוריות קונספירציה אין לי מה להגיד, ואם אתה רוצה להאמין שיש 100,000 נשאים .... אולי 1,000,0000 ? אז סבבה , לי זה לא מפריע.
    לגבי חויותך האישיות... בכל מגע מיני לא מוגן יש סיכון להדבקות ב HIV אם לבן הזוג יש איידס, ובכל סוג של מגע מיני הסיכון שונה (קטן או גדול אבל קיים). אז פשוט - גש להבדק.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו