מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חופשה בתאילנד קיןם יחסי מין עם קונדום קרועיהודה מקונן07/03/2023
שלום..לאחרונה חזרתי מתאילנד ושכבתי עם 3 בחורות בלי קונדום..רק לאחר שחזרתי נודעו לי המספרים המטורפים של נשאי hiv בתאילנד..יודע שעשיתי טעות ואני לא מחפש לקבל מוסר..אני בלחץ מטורף מהדבקה וזה הדבר היחיד שאני מסוגל לחשוב עליו..הבעיה שככל שאני יודע צריך לחכות 3 חודשים כדי להבדק..אשמח לעצות איך אפשר להעביר את ה3 חודשים האלו בלי להשתגע?..והאם קיימת דרך לדעת מוקדם יותר?..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפוסט שקרי מבקש למחוק אותו בבקשה
אנונימי07/03/2023יש לי מושג מי כתב את הפוסט, אתמודד איתו בעצמי. מבקש למחוק בבקשה, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאילנדיות
פרנקל07/03/2023שלום לך..
הייתי מציע לך להתחיל להפנים שברור שנדבקת..לקיים יחסי מין בתאילנד עם 3 בחורות אין יותר חוסר אחריות מזה..מה אתה מצפה לזריקת ארגעה??! מקסימום הבדיקות יראו שלא נדבקת ואולי תלמד לקח...למרות שהסיכוי שנדבקת יותר גבוה מהסיכוי שלא נדבקת..
"סוף מעשה במחשבה תחילה"...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודה היקר
ד"ר זק07/03/2023אכן, קיים קשר בין הדבקות במחלות מין (בעיקר הרפס) להדבקות בHIV, הדבקות במחלת מין אחת ככל הנראה מגביר סיכון להדבקות גם ב HIV והדבר נכון גם לגבי מחלות מין כמו עגבת, זיבה וכלמידיה. במקרה המתואר עצם ההדבקות במחלת מין בתילאנד, מקום עם שכיחות גבוהה של איידס בקרב זונות, מצביעה על קיום יחסי מין לא מוגנים (קונדום מגן כנגד רוב מחלות המין !) ומכאן על סיכון מוגבר להדבקות ב HIV.
כמו בכל מקרה אחר גם כאן, אמינות הבדיקה מאפשרת להבדק כעבור 8-12 שבועות מהחשיפה האחרונה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב!!!
דימה07/03/2023לא לקיים יחסי מין, עם עד לתוצאות הבדיקה Hiv.
חלילה לא להדביק אחרות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)