רופא שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא שיניים
    yara
    01/07/2008

שלום, אני צריכה לעבור טיפול אצל רופא שיניים, אבל אני פוחדת נורא מחיטוי לא הולם של המכשירים או כל דבר אחר אשר יכול לגרום להעברת איידס. 1. האם אני יכולה לבקש מהרופא לחטא הכל בנוכחותי, ואם כן, על מה בדיוק חשוב להקפיד? 2. מבחינת סטריליות, עדיף לפנות למרפאה פרטית או לרופא בקופת החולים? תודה רבה, ירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא שיניים

הוספת תגובה

• רופא שיניים.

ד''ר ננסי אגמון לוין
    07/07/2008

למיטב ידיעתי רופאי השיניים נוהגים בהליך חיטוי ועיקור קפדניים ביותר. והטיפול באנשים הסובלים ממחלות מדבקות מבוצע בתנאים מיוחדים (החולה האחרון לאותו היום ויש פרוטוקול סטריליזציה לאחר מכן).
    למיטב ידיעתי אין שום דיווח על הדבקה עקב קבלת טיפול אצל רופא שיניים, ממטופל אחר במרפאה.
    אבל -
    כמו תמיד בחיים - למה שלא תפני לרופא השיניים שהוא גם רופא וגם אדם בדיוק כמוך ותסבירי לו את חששותייך, אני בטוחה שהוא יסכים להסביר לך על תהליך החיטוי המתקיימים במרפאתו ואולי תוכלו ביחד לתכנן לך את הטיפול הסטרילי ביותר - והעיקר שלא יכאב לך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו