מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופא שינייםyara01/07/2008
שלום, אני צריכה לעבור טיפול אצל רופא שיניים, אבל אני פוחדת נורא מחיטוי לא הולם של המכשירים או כל דבר אחר אשר יכול לגרום להעברת איידס. 1. האם אני יכולה לבקש מהרופא לחטא הכל בנוכחותי, ואם כן, על מה בדיוק חשוב להקפיד? 2. מבחינת סטריליות, עדיף לפנות למרפאה פרטית או לרופא בקופת החולים? תודה רבה, ירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא שיניים.
ד''ר ננסי אגמון לוין07/07/2008למיטב ידיעתי רופאי השיניים נוהגים בהליך חיטוי ועיקור קפדניים ביותר. והטיפול באנשים הסובלים ממחלות מדבקות מבוצע בתנאים מיוחדים (החולה האחרון לאותו היום ויש פרוטוקול סטריליזציה לאחר מכן).
למיטב ידיעתי אין שום דיווח על הדבקה עקב קבלת טיפול אצל רופא שיניים, ממטופל אחר במרפאה.
אבל -
כמו תמיד בחיים - למה שלא תפני לרופא השיניים שהוא גם רופא וגם אדם בדיוק כמוך ותסבירי לו את חששותייך, אני בטוחה שהוא יסכים להסביר לך על תהליך החיטוי המתקיימים במרפאתו ואולי תוכלו ביחד לתכנן לך את הטיפול הסטרילי ביותר - והעיקר שלא יכאב לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)