מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אידסאביבית07/07/2008
שלום גילו לי בלוטת לימפה מאד מוגדלת בבית השחי, והרופא שלח אותי לעבור המון בדיקות ובינהם אידס עלי לציין שאני נשואה כבר 6 שנים ואני קצת חרדה היות ולפני שנה לקיתי בטוקסופלסמה ואני פשוט בלחץ היסטרי עלי לעבור את הבדיקה בקופח האם זה חסוי? האם יכול להיות להיות נשא כל כך הרבה זמן האם לימפה מוגדלת זה אחד מהסמנים אני לא מרזה להיפך,אבל סובלת לאחרונה משלשולים לא יומיומים מה הסמינים לאידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת לימפה מוגדלת.
ד''ר ננסי אגמון לוין07/07/2008אור שלום,
בלוטת לימפה בבית השחי יכולה להיות ביטוי לבעיה מקומית (כמו בנשים המגלחות את השיער בבית השחי, או בעיה בשד) ואותה הבלוטה יכולה לבטא גם מחלה סיסטמית (כללית) זיהומית או אחרת. גם באיידס ישנן הגדלת בלוטת - אבל זהו סימן מאוד מאוד לא ספציפי ובלוטות לימפה מוגדלות נצפות בהרבה מאוד מחלות.
זה נשמע כאילו רופא המשפחה שלך נוהג כהלכה ונותן לך לבצע בירור רפואי מלא. כל בדיקות הדם אשר אדם עובר הינן חסויות וגלויות רק לו ולרופא שלו (לפחות באופן עקרוני) אני יכולה להבין את הלחץ כעת אבל את תהיה הרבה יותר חכמה בעוד כמה ימים כאשר יגיעו הבדיקות גם לגבי האיידס ובוודאי לגבי בעיות אחרות הגורמות להגדלת בלוטות והן הרבה יותר שכיחות.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)