אידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אידס
    אביבית
    07/07/2008

שלום גילו לי בלוטת לימפה מאד מוגדלת בבית השחי, והרופא שלח אותי לעבור המון בדיקות ובינהם אידס עלי לציין שאני נשואה כבר 6 שנים ואני קצת חרדה היות ולפני שנה לקיתי בטוקסופלסמה ואני פשוט בלחץ היסטרי עלי לעבור את הבדיקה בקופח האם זה חסוי? האם יכול להיות להיות נשא כל כך הרבה זמן האם לימפה מוגדלת זה אחד מהסמנים אני לא מרזה להיפך,אבל סובלת לאחרונה משלשולים לא יומיומים מה הסמינים לאידס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אידס

הוספת תגובה

• בלוטת לימפה מוגדלת.

ד''ר ננסי אגמון לוין
    07/07/2008

אור שלום,
    בלוטת לימפה בבית השחי יכולה להיות ביטוי לבעיה מקומית (כמו בנשים המגלחות את השיער בבית השחי, או בעיה בשד) ואותה הבלוטה יכולה לבטא גם מחלה סיסטמית (כללית) זיהומית או אחרת. גם באיידס ישנן הגדלת בלוטת - אבל זהו סימן מאוד מאוד לא ספציפי ובלוטות לימפה מוגדלות נצפות בהרבה מאוד מחלות.
    זה נשמע כאילו רופא המשפחה שלך נוהג כהלכה ונותן לך לבצע בירור רפואי מלא. כל בדיקות הדם אשר אדם עובר הינן חסויות וגלויות רק לו ולרופא שלו (לפחות באופן עקרוני) אני יכולה להבין את הלחץ כעת אבל את תהיה הרבה יותר חכמה בעוד כמה ימים כאשר יגיעו הבדיקות גם לגבי האיידס ובוודאי לגבי בעיות אחרות הגורמות להגדלת בלוטות והן הרבה יותר שכיחות.
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו