מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדדני09/07/2008
מזה מס שנים שאני חושד שנדבקתי בוירוס.לא נבדקתי מעולם אבל במשך השנים היו מס תופעות קליניות מדאיגות.למרות זאת ניהלתי זוגיות בריאה ונולדו לי ילדים.מזה חודשיים בריאותי רופפת מאוד.התחילו התפרצויות של שילשולים דמיים,ירדתי דרסטי במישקל כ-6 ק"ג.עייפות כרונית עד כדי חוסר תיפקוד תקפה אותי וכאבי ראש בלתי ניסבלים מלווים אותי יום ולילה.האם אלו התסמינים הקיצוניים של סוף המחלה? אשמח לעידוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמיני סוף המחלה......
ד''ר ננסי אגמון לוין09/07/2008זה נשמע שאתה חולה, וצריך בירור רפואי - אני לא יודעת מה משקלך אבל באם 6 ק"ג הם מעל ל 5% ממשקלך ובוודאי באם יש שלשולים דמיים יש צורך בבירור.
יש עשרות סיבות לתלונות שתארת - חלקן פשוטות לטיפול, וחלקן מסובכות יותר.
אם אתה חושש שנדבקת באיידס (ללא קשר לתלונות הנוכחיות שהן לא ספציפיות) - זה לא הוגן לנהל "זוגיות בריאה עם ילדים" - בלי להבדק. אם אתה חושש, אתה צריך להבדק אם לא בשבילך לפחות בשביל לא להדביק את אשתך או ילדיך....
חרדות זה בסדר ואפשר לדבר על כך, אי אפשר לסכן אנשים אחרים.
לסיכום -
נשמע לי שאתה צריך רופא, עם ובלי קשר לאיידס.
אנא בקש מהרופא שבין שאר הבדיקות הדרושות לבירור מצבך יקח גם בדיקה ל HIV.
אנא בצע זאת בקרוב מאוד - ובינתיים קונדום!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמינים
מירי13/07/2008דוקטור,הפחד והבושה איך ממשיכים ואיך מספרים לכולם היא הסיבה למצב שהיגעתי אליו.אחרי שנים של חשש הגיעו תסמינים חריפים שאינם מאפשרים חיים נורמאליים.האם בבדיקות דם רגילות לא ניתן לזהות תמונה קלינית של חולה? עשיתי עשרת בדיקות דם וקולונוסקופיה שלא הצביעו על בעיה ספציפית למרות שבתוך תוכי אני יודע בדיוק את הסיבה להתרופפות הרפואית שלי(לא רק).ילדיי בראש מעייני ופעם ראשונה בחיי איני יודע איך לעזור להם.האם חולה יכול להפוך לנשא לאחר טיפול?האם יש מצב שתוכלי לקחת אותי ואת משפחתי כפרוייקט לטיפול ושיקום? אנא עזרתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אפשר להחזיר את הגלגל לאחור.
ד''ר ננסי אגמון לוין13/07/2008אני מקווה שאתה רק חרד,
אבל אם אתה נשא או חולה איידס - התשובה היא כן!!!!!!! חולה יכול להפוך ל "נשא".
אנחנו יכולים לטפל בחולים במצב הקשה ביותר ולהחזיר אותם לבריאות כמעט שלמה. אבל בשביל לבצע את הקסם הזה - צריך קודם כל אבחנה - כלומר להבדק - אחר כך צריך להגיע למרכז לקבל הסבר וטיפול - ועם כל הכאב הבושה וכל השאר צריך לזכור, זו רק מחלה זה רק וירוס זו לא קללה עתיקה ולא עונש מיסטי.
וזו מחלה - ויש לה טיפול, אפילו מצוין.
אז הגיע הזמן......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרד-דואג
מירי15/07/2008שאתי האחרונה,איזה מרכז רפואי מוביל בארץ בתחום הטיפול???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה7 מרכזים מצוינים.
ד''ר ננסי אגמון לוין18/07/2008יש בארץ 7 מרכזים מצויינים בבאר-שבע (סורוקה), ירושלים (הדסה עין כרם), קפלן, איכילוב, תל השומר, מאיר, רמבם. בחר לפי מקום מגוריך.
אני ממליצה קודם להתייעץ ולעבור בדיקה ראשונית אצל רופא משפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)