בדיקת אידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת אידס
    אביבית
    10/07/2008

שלום אתמול היה הסיוט של חיי עברתי בדיקת אידס רציתי לדעת מה עושים ואיך מתחילים לחיות במידה והתשובה חיובית? האם יש בעיה מבחינת קופות חולים בירוקרטיה מסובכת לקבל את הקוקטיל במידה וחיובי?האם יכול להיות מצב שאחד יהיה נשא והשני לא? כמה זמן לוקחת תשובה ממשרד הבריאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת אידס

הוספת תגובה

• לאור

אנונימוס
    11/07/2008

אהלן אור - אני לא קשור לפורום ואני מקווה שד"ר ננסי לא תכעס עליי שאני עונה במקומה אבל רק רציתי לומר לך שאני מאוד מקווה שהתשובה שלך תהיה שלילית - ובנוסף ישראל , בניגוד לרוב מדינות אפריקה לא רק שמטפלת בחולי האיידס שלה אלא נותנת את הטיפול הזה בחינם. אז קח אוויר , נחזיר לך אצבעות שאין לך כלום ואם חס וחלילה יהיה לך יהיה מי שידאג לך. אני מאחל לך אריכות ימים ותנשום המון אוויר תקבל תשובה שלילית ותחזור לדאוג מדברים יומיומיים שטותיים. שבת שלום לכל הפורום הזה. אנונימוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי אותו דבר השבוע

דני
    11/07/2008

הייתי בסרטים אך לשמחתי הרבה קיבלתי לפני שעתיים תשובה שלילית. אני תשוש כאילו לא אכלתי שבוע בקרוב אצלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאור שלום,

ד''ר ננסי אגמון לוין
    11/07/2008

אני שמחה לראות שיש לך תמיכה בפורום.
    והאמת שכבר ענו לך.
    אני מאוד מקווה שהבדיקה שלך תצא שלילית (היא תהיה נכונה ל 8 שבועות קודם לכן)
    ואם היא תצא חיובית - זה חבל - חבל מאוד- אבל ממש ממש ממש לא סוף הדרך!!!!
    אדם שאובחן כנשא היום עובר סדרת בדיקות, כמחצית מהחולים לא צריכים טיפול אלא רק מעקב בשלב ראשון, המחצית השניה בערך, צריכה טיפול. הטיפול והמעקב הם בחינם בישראל. והפרוגנוזה=הסיכוי להיות ממש בסדר, טובים מאוד.
    אז אני לא ממליצה להדבק באיידס, אבל אם זה קרה אנחנו כאן.
    ספר לנו כשתקבל תשובה .... שלילית, אני מאוד מקווה.
    שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו