מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת אידסאביבית10/07/2008
שלום אתמול היה הסיוט של חיי עברתי בדיקת אידס רציתי לדעת מה עושים ואיך מתחילים לחיות במידה והתשובה חיובית? האם יש בעיה מבחינת קופות חולים בירוקרטיה מסובכת לקבל את הקוקטיל במידה וחיובי?האם יכול להיות מצב שאחד יהיה נשא והשני לא? כמה זמן לוקחת תשובה ממשרד הבריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור
אנונימוס11/07/2008אהלן אור - אני לא קשור לפורום ואני מקווה שד"ר ננסי לא תכעס עליי שאני עונה במקומה אבל רק רציתי לומר לך שאני מאוד מקווה שהתשובה שלך תהיה שלילית - ובנוסף ישראל , בניגוד לרוב מדינות אפריקה לא רק שמטפלת בחולי האיידס שלה אלא נותנת את הטיפול הזה בחינם. אז קח אוויר , נחזיר לך אצבעות שאין לך כלום ואם חס וחלילה יהיה לך יהיה מי שידאג לך. אני מאחל לך אריכות ימים ותנשום המון אוויר תקבל תשובה שלילית ותחזור לדאוג מדברים יומיומיים שטותיים. שבת שלום לכל הפורום הזה. אנונימוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי אותו דבר השבוע
דני11/07/2008הייתי בסרטים אך לשמחתי הרבה קיבלתי לפני שעתיים תשובה שלילית. אני תשוש כאילו לא אכלתי שבוע בקרוב אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור שלום,
ד''ר ננסי אגמון לוין11/07/2008אני שמחה לראות שיש לך תמיכה בפורום.
והאמת שכבר ענו לך.
אני מאוד מקווה שהבדיקה שלך תצא שלילית (היא תהיה נכונה ל 8 שבועות קודם לכן)
ואם היא תצא חיובית - זה חבל - חבל מאוד- אבל ממש ממש ממש לא סוף הדרך!!!!
אדם שאובחן כנשא היום עובר סדרת בדיקות, כמחצית מהחולים לא צריכים טיפול אלא רק מעקב בשלב ראשון, המחצית השניה בערך, צריכה טיפול. הטיפול והמעקב הם בחינם בישראל. והפרוגנוזה=הסיכוי להיות ממש בסדר, טובים מאוד.
אז אני לא ממליצה להדבק באיידס, אבל אם זה קרה אנחנו כאן.
ספר לנו כשתקבל תשובה .... שלילית, אני מאוד מקווה.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)