מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשר להדבק מפצעמשה10/07/2008
שלום רב. רציתי לדעת האם אפשר להדבק ממקרה שקרה לי לפני כשבועיים , קימתי יחסי מין מוגנים עם מישהי שאיני מכיר(רק חדירה ללא אוראלי) עם קונדום משום שאני מאוד מקפיד על יחסי מין מוגנים (אני חייב לציין שכבר עברתי 4 בדיקות איידס בשנים האחרונות ואולי זה מראה שאני קצת פרנואיד) לעצם השאלה ,במהלך האקט החדרתי לה אצבע לאיבר מינה לאחר שגמרתי והוצאתי את הקונדום הבחני שיש דם עליו (כנראה שקיבלה מחזור ) מיד הסתכלתי על האצבעות וראיתי שיש לי שם פצע די קטן לא מדמם כלל .אין לי מושג לגבי איזה פצע אבל הוא היה די טרי אבל נראה סגור אם כי יכול להיות שהיה פתוח בצורה מיקרוסקופית שאלתי היא אם אפשר להדבק כך בהנחה שהפצע נגע בדם שלה וחלילה היא נשאית? איך בכל זאת אפשר להדבק,מישהו הרגיע אותי ואמר שצריך שיהיה דימום האם זה נכון אודה על תשובה מפורטת במהרה .אני בחרדה ומתקשה לתפקד( .מחכה לשבוע הבא כדי לעשות בדיקת קומבו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם טרי ופצעים.
ד''ר ננסי אגמון לוין11/07/2008משה שלום,
באופן עקרוני, דם טרי (כמו דם של וסת) שבא במגע עם פצע פתוח!!!!!! מהווה סכנה.
אבל:
1. הגברת צריכה להיות נשאית.
2. הדם היה צריך לבוא במגע עם הפצע ולא עם הקונדום.
3. הפצע צריך להיות פתוח ולא פצע יבש.
הסבירות ששלושת התנאים הללו יתקימו קטנה ביותר, ואם הם מתקיימים הסבירות להדבק גם היא קטנה, לדעתי הגענו לאיזה אלפית האחוז.
100% לצערי יהיה רק לאחר הקומבו.
לדאוג - אני לא הייתי דואגת.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש למחלה
רעות12/03/2009שלום, יש לי חבר כבר חודשיים, ולראשונה לפני כמה ימים הוא עשה ביד לידי ואחרי שהוא גמר נגעתי לו באיבר מין הוא היה טיפה רטוב וניגבתי את היד טיפה בנייר.. אחר כחצי שעה נגעתי בשפה שלי וירד לי טיפה דם מיובש.. רציתי לדעת אם במקרה הכי גרוע ויש לחבר שלי איידס( הוא נהג לשכב עם המון בחורות ולא תמיד עם אמצעי מניעה) יש סיכון להידבקות במגע עם הדם בשפתיים והיד שלי שנגעה באיבר מינו שנגעה בזרע טיפה אך הייתה יבשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)