מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוץ קצתאיזה אחד14/07/2008
שלום אני חזרתי כרגע מבחרוה מנערת ליוי זונה מצטער על הביוטי אין לי מילה אחרת לגידר את זה אני בן 17 וחצי אני שכבתי עם בחרוה שנראת לי יעני נרקומנית קצת אבל שמתי קונדם יש מצב שאני ידבק באידס ממנה?ושאלתי אותה עם יש לה אידס היא אמרה שלא כול שבועים היא עושה בדיקה אצל רופאת נשים ואין לה אדיס אבל משום מה היא נראת לי נרקומנית קיצר עם שמתי קונדם אין מצב שאניי ידבק מה אתה אומרר בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעידן שלום,
ד''ר ננסי אגמון לוין18/07/2008סקס עם קונדום (שנשאר שלם) מגן מפני איידס (גם אם נערת הליווי חולת איידס).
לא הייתי סומכת על "בדיקה אצל רופאת נשים כל שבועיים" - אף אחד לא נבדק לאיידס כל שבועיים וגם לא לכל בעיה אחרת.
לסיכום -
נערות ליווי עלולות להעביר מחלות מין שונות, לרובן מספיק קונדום למניעה - אך לא לכל המחלות (למשל סיפיליס).
נרקומניות הן אכן בקבוצת סיכון לנשאות לאיידס - ולא הייתי סומכת על "הבטחות" על בדיקות.
אם באמת הקונדום היה במקום - נשמע שאין ממה לחשוש.
לבצע בדיקה בעוד חודשיים - זה פשוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)