עיניין שמטריד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיניין שמטריד
    חסוי
    18/07/2008

אהלן האמת שכבר שאלתי אתכם בעיניין הזה פשוט התווסף לי עוד משהו קטן, אני לא יודעת למה בזמן האחרון נהייתי חרדה יותר ויותר בנושא ,אולי גם תוכלו לעזור לי עם זה, אז שאלתי היא כזו: אני מבצעת טיפולי אפילציה להסרת שיער אצל קוסמטיקאית, עם מחט שהקוטר שלה פחות ממילימטר, העיניין הוא שכאשר היא מחליפה לי את המחט היא צריכה לעקם את הקצה שלה ואני מאמינה שאולי היא נדקרה כמה פעמים, לאחר מכן היא מחטה עם אלכוהול 70 % ומתחילה לעבוד, האם חיטוי של אלכוהול 70% מספיק על מנת חס וחלילה למנוע הדבקה של אידס?! אני לא ראיתי דם שלה או שלי, ואם לא מה בטיפול הזה כן יכול לגרום להדבקה? אודה מאוד על תשובה מפורטת כמו שאתם נוהגים לעשות, אולי זה יגרום לי להיות יותר מציאותית ופחות חרדה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיניין שמטריד

הוספת תגובה

• זה נשמע סביר.

ד''ר ננסי אגמון לוין
    18/07/2008

מחט סטרילית חד פעמית אינה מסוכנת, הסיכוי שהקוסמטיקאית נפצעת כל פעם שהיא מכוונת את המחט אינו סביר
    חיטוי עם אלכוהול מספק לזיהומים עוריים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו