חרדה איומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה איומה

שלום יומיים אני בחרדה איומה.לפני כיומיים נקלעתי לסיטואציה אקראית לגמרי בה הפרדתי בין שני אנשים שהתגוששו בניהם.מיד לארח שהתערבתי אחד מהם התחיל לתקוף אותי פיזית וממש לחבוט בי אני רק ניסית ילהתגונן ולא הרבצתי חזרה.לאחר כמה דקות התברר שהבחור שתקף אותי נשא איידס כמו כן הוא גרם לחתך בגופי מתחת לחזה.איננין יודע מה המשמעות של הדבר.ואינני יודע אם הוא בעצמו כבר נחתך מההתגוששות שלו עם האדם האחר שהיה שם. בבקשה אני צריך לדעת מה עליי לעשות כי אני ממש בחרדה איומה. תודה רבה גיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה איומה

הוספת תגובה

• דבר נוסף

האם יהיה בסדר להבדק בוועד למלחמה באיידס בתל אביב היכן שעושים בדיקות מהירות ללא צורך בהמתנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה מהירה

ד''ר דניאל אלבירט
    20/07/2008

התשובה היא לא !!
    בדיקה מהירה, הכוונה שהתוצאה היא מיידית - בדומה לערכות ביתיות לבדיקת הריון ("פס או שני פסים"). עדיין נדרש כי יעבור פרק זמן של חודשיים ליצירת נוגדנים ! מרגע החשיפה ועד שניתן להבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקיפה ואיידס

ד''ר דניאל אלבירט
    20/07/2008

על פי התאור, לא היתה חשיפה כך שאין לך מה לדאוג !
    בכל מקרה אם אתה ממש רצה... תעשה בדיקה עוד חודשיים.
    בכל מקרה לא נראה סביר כי היה מגע של "דם בדם" הדרוש להעברת הנגיף !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו