מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרד ממקרה שקרה בעת בדיקת איידסגיא21/07/2008
שלום הגעתי לועד למלחמה באיידס בתל אביב לפני חודש לעשות בדיקת איידס (פעם ראשונה) בגלל מגע מיני שהיה לי לפני כמה חודשים...למזלי הבדיקה יצאה שלילית אך לא זה העניין. לפני שהגעתי להיבדק החלפתי פנצ'ר באוטו ולמזלי הרע נשרטתי קלות ביד.. באצבע ליתר דיוק בפנים כף היד באצבע האמעית ..לא היה לי חתך מדמם אלא שריטה קלה שאני לא ראיתי בה דם .. היא אפילו הייתה שחורה כזאת כנראה מהגומי של הצמיג ושכחתי מהשריטה הזאת בכלל מהלחץ של הבדיקה ופתחתי שם כמה דלתות אני מאמין או נגעתי אולי בכיסא או דלפק השאלה היא אם יש סיכוי שנדבקתי בצורה כזאת ? כי למשל השריטה באה במגע של כמה שניות כאשר פתחתי ידית של דלת .. אני מאוד לחוץ והרגשתי שמצד אחד שהבדיקה יצאה שלילית נרגעתי ולאחר שבועיים זה עלה לי לראש המקרה שקרה..ואז שוב אני לחוץ.. היה לי פצע קצת פתוח מהפנצ'ר אבל בכף גב היד ששאני מאמין שלא נגע בשום דבר שם כי זה היה בכף גב היד באגדול שבדרך כלל הוא חשוף רק לאוויר..הפצע הזה היה ממש קטן כמו יתוש כזה. אבל ממנו אני פחות לחות כי הוא לא בא במגע ממה שאני זוכר מה הדעה שלכם יש סיכוי שנדבקתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפירת הרגעה...
ד''ר דניאל אלבירט21/07/2008על פי התאור שלך נראה כי אתה לחוץ ללא סיבה.
באופן המתואר לא נדבקים באיידס...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)