חרד ממקרה שקרה בעת בדיקת איידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרד ממקרה שקרה בעת בדיקת איידס
    גיא
    21/07/2008

שלום הגעתי לועד למלחמה באיידס בתל אביב לפני חודש לעשות בדיקת איידס (פעם ראשונה) בגלל מגע מיני שהיה לי לפני כמה חודשים...למזלי הבדיקה יצאה שלילית אך לא זה העניין. לפני שהגעתי להיבדק החלפתי פנצ'ר באוטו ולמזלי הרע נשרטתי קלות ביד.. באצבע ליתר דיוק בפנים כף היד באצבע האמעית ..לא היה לי חתך מדמם אלא שריטה קלה שאני לא ראיתי בה דם .. היא אפילו הייתה שחורה כזאת כנראה מהגומי של הצמיג ושכחתי מהשריטה הזאת בכלל מהלחץ של הבדיקה ופתחתי שם כמה דלתות אני מאמין או נגעתי אולי בכיסא או דלפק השאלה היא אם יש סיכוי שנדבקתי בצורה כזאת ? כי למשל השריטה באה במגע של כמה שניות כאשר פתחתי ידית של דלת .. אני מאוד לחוץ והרגשתי שמצד אחד שהבדיקה יצאה שלילית נרגעתי ולאחר שבועיים זה עלה לי לראש המקרה שקרה..ואז שוב אני לחוץ.. היה לי פצע קצת פתוח מהפנצ'ר אבל בכף גב היד ששאני מאמין שלא נגע בשום דבר שם כי זה היה בכף גב היד באגדול שבדרך כלל הוא חשוף רק לאוויר..הפצע הזה היה ממש קטן כמו יתוש כזה. אבל ממנו אני פחות לחות כי הוא לא בא במגע ממה שאני זוכר מה הדעה שלכם יש סיכוי שנדבקתי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צפירת הרגעה...

ד''ר דניאל אלבירט
    21/07/2008

על פי התאור שלך נראה כי אתה לחוץ ללא סיבה.
    באופן המתואר לא נדבקים באיידס...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו