מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושש קצתדן26/07/2008
היי זה דן לפני יומים הייתי אצל משהיא שעושה מסאג בסוף המסג היא הביא לי ביד. בשלב מסויים היא לקחה את איבר המין שלי וגרמה לחיכוך עם הישבן שלה (בשביל שאני יגמור כך היא אומרת אני לא יכולתי לדעת כי הגוף שלה הסתיר לי ) כאשר הבנתי את זה ביקשתי שלא תמשיך זה היה חיכוך של 6 שניות .היא בהתחלה לא הבינה מה יש לי.לאחר שאמרתי לה מה הסיבה היא צחקה והסבירה לי שזה בכלל לא נכנס היא פשוט תופסת את איבר המין ומחכחת אותו עם הישבן (לא מכניסה) כל הדבר הזה היה מקסימום104 שניות ...אני קצת בלחץ רציתי לדעת מה הסיכוי להדבק ואם אני צריך לעשות בדיקה עקב מקרה כזה .........אני לא יודע בברור אם האיבר נכנס לה, לפי מה שהיא אומרת זה לא נכנס זה היה רק חיכוך מין דימוי כזה...שוב כל החיכוך הזה לא היה יותר מ10 שניות הפחד שלי הוא שאוליי לא הרגשתי כי היא מרחה לי שמן תינוקות באיבר המין........הייתי שמח על תשובה ברורה אני קצת מפוחד תודה דן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדן שלום.
ד''ר ננסי אגמון לוין27/07/2008ההימור שלי טוב בדיוק כמו ההימור שלך - אני לא יודעת מה היה יותר טוב ממך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)