מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוצה ומיואשתלורי28/07/2008
שלום רב, אני נמצאת בשבוע ה 34 להריוני והחלטתי לבצע בדיקת איידס בגלל קריאה בנושא. את הבדיקה ביצעתי דרך קופת חולים מכבי ואני מחכה לתשובה כבר כמעט שלשה שבועות. מיותר לציין שאין לי יום ואין לי ליה וזה גם לא הכי בריא לעובר. אני חוששת שהתשובה לא מגיעה בגלל שהיא חיובית ועוברת אימות. באינטרנט רשום שהתשובה נשלחה לרופא. הרופא טוען שהתשובה עדיין לא הגיע וגם נשמע מאוד שאנן. בסניף הראשי לא מוכנים לענות לי אם התשובה חיובית או לא ואני לחוצה עוד יותר. על סמך נסיונכם אם כ"כ הרבה זמן לוקח לי לקבל תשובה יכול להעיד על בעיה או תשובה חיובית? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מה לדאוג, גם לי זה קרה
אני29/07/2008היי מתוקה, בימים אלה גם אני לחוצה מזה, מניסיוני בקופ"ח לוקח זמן עד שמקבלים תשובה , בערך 3 שב' עד חודש, אין זה מצביע על חשש או שמא התשובה חיובית, מה פתאום. אם היית עושה בבי"ח היית מקבלת תוך יום עד שבוע בברכה, אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לורי29/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איידס בהריון
ד''ר ננסי אגמון לוין29/07/2008יקירתי,
בדרך כלל אני חושבת שאין שום מניעה לבצע בדיקה בקופת חולים, ושבועיים או שלושה זה לא משנה.
זו לא התשובה הנכונה בהריון. במידה ואינך מקבלת תשובה תוך שבוע אנא פני לאחד המרכזים הרפואיים ואני בטוחה שיוכלו להסדיר עבורך בדיקה דחופה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)