לחוצה ומיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה ומיואשת
    לורי
    28/07/2008

שלום רב, אני נמצאת בשבוע ה 34 להריוני והחלטתי לבצע בדיקת איידס בגלל קריאה בנושא. את הבדיקה ביצעתי דרך קופת חולים מכבי ואני מחכה לתשובה כבר כמעט שלשה שבועות. מיותר לציין שאין לי יום ואין לי ליה וזה גם לא הכי בריא לעובר. אני חוששת שהתשובה לא מגיעה בגלל שהיא חיובית ועוברת אימות. באינטרנט רשום שהתשובה נשלחה לרופא. הרופא טוען שהתשובה עדיין לא הגיע וגם נשמע מאוד שאנן. בסניף הראשי לא מוכנים לענות לי אם התשובה חיובית או לא ואני לחוצה עוד יותר. על סמך נסיונכם אם כ"כ הרבה זמן לוקח לי לקבל תשובה יכול להעיד על בעיה או תשובה חיובית? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה ומיואשת

הוספת תגובה

• אין מה לדאוג, גם לי זה קרה

אני
    29/07/2008

היי מתוקה, בימים אלה גם אני לחוצה מזה, מניסיוני בקופ"ח לוקח זמן עד שמקבלים תשובה , בערך 3 שב' עד חודש, אין זה מצביע על חשש או שמא התשובה חיובית, מה פתאום. אם היית עושה בבי"ח היית מקבלת תוך יום עד שבוע בברכה, אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

לורי
    29/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת איידס בהריון

ד''ר ננסי אגמון לוין
    29/07/2008

יקירתי,
    בדרך כלל אני חושבת שאין שום מניעה לבצע בדיקה בקופת חולים, ושבועיים או שלושה זה לא משנה.
    זו לא התשובה הנכונה בהריון. במידה ואינך מקבלת תשובה תוך שבוע אנא פני לאחד המרכזים הרפואיים ואני בטוחה שיוכלו להסדיר עבורך בדיקה דחופה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו