נערת ליווי לשעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נערת ליווי לשעבר
    דניקה
    31/07/2008

אומנם קשה לדבר על כך אך אני נערת ליווי לשעבר ובמילה גסה יותר- זונה לא אכנס כרגע איך הגעתי למצב זה והכי חשוב שחיי כעת שונים . לא יודעת למה אבל יש בי הפחד להיבדק לקיום נוגדני ה-HIV בדמי. תמיד עשיתי מין עם אמצעי מניעה למעט מקרים נדירים בהם הלקוח גמר בחוץ. האם יש סיכוי שאני נדבקתי? והאם זה נכון שכדי להידבק צריך חשיפה לכמות זרע גדולה? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נערת ליווי לשעבר

הוספת תגובה

• דניקה שלום,

ד''ר ננסי אגמון לוין
    01/08/2008

קשה שלא להתייחס להקדמה לשאלה ששאלת - גם ללא ידיעת הפרטים - אי אפשר שלא להעריך את האומץ, המאמץ והיושר שלך.
    אחוז הנשאים בארץ הוא נמוך, ובין הגברים הוא בעיקר בקבוצות סיכון מסוימות שחלקן לא היו פונות אליך, קבוצת הסיכון העיקרית שעלולה היתה להיות בקשר עם נערת ליווי היא קבוצת הנרקומנים- פרט להם מרבית הגברים בישראל שפונית לנערת ליווי אינם בקבוצת סיכון לאיידס, וגם אחוז נערות הליווי שהן נושאות את הנגיף בארץ נחשב לנמוך מסיבה זו.
    באופן עקרוני הדבקה באיידס דורשת מגע מיני מלא לא מוגן עם קונדום.לרוב מגע מיני שה"לקוח גמר בחוץ" לא נחשב למסוכן - אבל זה לא נבדק באופן מדעי כמובן.
    אין דרך להפריך את החששות אבל אני אענה לך בדומה לתשובה שנתתי לאחת השואלות הקודמות:
    הבדיקה זו רק דקירה קטנה ותשובה מגיעה תוך כמה ימים (אם תבדקי באחד המרכזים).
    אם הבדיקה שלילית - ספרי לנו, נשמח כולנו בשמחתך....
    אם הבדיקה חיובית - נטפל בך, ואת תהיי ממש ממש בסדר, תוכלי להנשא ולהביא ילדים וללמוד ולעבוד, זו רק מחלה ויש לה טיפול, אפילו טפול טוב מאוד.
    אינני יודעת את גילך אבל השבוע התפרסם באחד העיתונים החשובים ביותר בעולם הרפואה מה התחזית לנשא בן 20 שמאובחן ומטופל בזמן, תנחשי......
    צפויות לו לפחות !!! 50 שנים !!!!! טובות, מרשים לא.
    אני לא מאחלת לאף אחד להיות חולה בוודאי שלא באיידס, אבל יש טיפול, ואנחנו רופאי האיידס שולטים היטב במלאכה.
    לכי להבדק,
    ספרי לי איך את שמחה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו