מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקות בעת משחקי01/08/2008
אם ניתן להדבק באיידס במהלך משחק אוו מכות בין ילדים אם אחד הילדים נפצע יורד לו דם והוא נשא והאם בעבר היו הדבקות בצורה כזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות בעת ספורט
טו01/08/2008בהמשך לשאלתי יש סוגי ספורט כמו גודו קרטה כדורגל אגרוף שיש מגע גופני בין המשתתפים מהקורה באם אחד מהמשתתפים נשא איידס ומדמם ויש מגע בינו ובין המשתתף השני שגם נפצע האם הוא יכול להדבק והאם היו מקרים כאלה בעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספורט בין ילדים.
ד''ר ננסי אגמון לוין01/08/2008ל-י. שלום,
למיטב ידיעתי אין שום דיווח כזה.
וכידוע לך ישנם כמה ספורטאים מאוד מפורסמים שהם נשאי הנגיף.
כמו כן למיטב ידיעתי ילדים לא עוסקים בספורט שבו נחבלים באופן משמעותי המהווה סיכון - ששני הילדים ידממו, והדם שלהם יבוא במגע אחד עם השני. (מזיעה לא נדבקים!!!)
כך שלא הייתי מונעת מילדי לעסוק בספורט מחשש זה- להפך אני מעודדת את הילדים שלי לעשות כמה שיותר ספורט.
עדיין, כאמא לילדים אני מבינה את החשש שלך, והוא נכון לכל סיכון , כמו גם לחשיפה להרבה נגיפים בעיקר לנגיפי הכבד השכיחים הרבה יותר ועוברים בקלות הרבה יותר. האיזון בין הדאגה לבריאותם לדאגה לכושר הגופני/בטחון עצמי והעדר חרדות מהסביבה היא לנצח "הבעיה של ההורים שלהם....".
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)