מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמות דםטו01/08/2008
אני חזרתי מתאילנד עם מספר חברים במהלך השהייה שם הכרתי בחור אוסטרלי והינו יחד עם קונדום עלי לציין שלפני ששכבתי איתו הורדתי שערות מהרגלים וירד לי דם ממספר מקומות שנחתכתי לאחר מיכן ירדנו לבריכה וראיתי שיש לו 2 פצעים פתוחים ברגל די גדולים ולטענתו החליק עם אופניים הסתובבנו יומים יחד ובערב של היום האחרון הוא סיפר לי שהוא נשא איידס מאז אני מפוחדת מאוד אמנם קימתי יחסי מין עים קונדום אבל אני מפוחדת אם החתכים מהגילוח נגעו בפצעים שלו מה הסיכוי להידבק ממנו אני נורא בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע מיני עם נשא ידוע
ד''ר ננסי אגמון לוין01/08/2008יקירתי,
על פי התיאור שלך, אני מניחה שאין סיכון במה שתארת, אבל....
זו רק הנחה.
ההנחיה שלנו לכל בנות ובני הזוג של הנשאים בהם אנחנו מטפלים הוא להבדק אחת לחצי שנה. אני מציעה שתגשי להבדק כעת - (אנא עדכני אותי כמה זמן עבר מהחשיפה כך שאוכל להמליץ על הבדיקה המתאימה, והנחיות נוספות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)