בקשר לאימוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לאימוץ
    אני
    03/08/2008

אנו עומדים לאמץ תינוק בקשר לאידס: -איזה סוג בדיקה עורכים לתינוק? אלייזה? -איפה מתמחים באיידס ילדים? -תינוק עם אלייזה שלילית מספיקה?או שיש צורך בPCR איך זה עובד עם תינוקות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לאימוץ

הוספת תגובה

• אימוץ

ד''ר דניאל אלבירט
    03/08/2008

אני לא בקי בבדיקות אשר עובר תינוק המועמד לאימוץ (בארץ או בחו"ל).
    בכל מקרה, לגבי בדיקת HIV הרי שבדיקת ELISA ל HIV שלילית - זה מספיק טוב, ז"א שבדיקה זו מצביע על כך שהתינוק לא נדבק בנגיף !
    הבעיה דווקא עם בדיקת ELISA חיובית וזאת מהסיבה ההפוכה לגמרי. בתינוק עד גיל שנה ואפילו שנה וחצי בדיקת ELISA יכולה להיות חיובית כסימן לכך שלאם של אותו תינוק יש AIDS אבל זה לא אומר שהתינוק נדבק במחלה !
    מקרה כזה יהיה צורך בבדיקת PCR מיוחדת (PCR של DNA הנגיף בניגוד ל RNA המקובל במעקב חולים) ורק אם בדיקה זו שלילית ניתן יהיה להגיד שהתינוק לא נדבק (בזאת בהתאם לגילו של התינוק, לעתים נדרשות בדיקות PCR של DNA עוקבות כל מספר ודשים).
    כמובן שלא כדאי ולא צריך לבצע בדיקה זו במידה וה ELISA שלילי !
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר'

אני
    03/08/2008

אנו מודות לך על תשובתך , חברתי לקראת אימוץ והיא קצת לחוצה בגלל מה שקרה לי עם בתי רב תודות לך הפורום שלכם מבורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו