מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דר'אני03/08/2008
אנו מודות לך על תשובתך , חברתי לקראת אימוץ והיא קצת לחוצה בגלל מה שקרה לי עם הבת , רב תודות לך הפורום שלכם מבורך גם אני חששתי ודר ננסי אגמון עם סבלנותה הרגיעה אותנו מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
אני03/08/2008למען האמת אם להודות אני חוששת ממקרה שקרה לבתי , וזו אני ששאלתי שוב בשמי ולא בשם חברתי ע"מ לקבל חוו"ד נוספת , אני מתנצלת, זה לא שחלילה אני מפקפקת . דר ננסי אגמון הרגיעה אותי וחיזקה אותי שהכל יהיה בסדר וכדי להרגע אני יכולה לעשות בדיקת דם פשוטה לילדה ולהרגע מיותר לציין שאין לי יום ולא לילה אני רוצה להגיע לקפלן, מרימה את השפורפרת ואין לי אומץ לדבר עם מישהו טלפונית איך אני יכולה לקבוע תור עם משהו שיתחשב בי ויחסוך מאי הנעימות? בעיקרון, לבתי היה מגע עם דם של נשא איידס(קרוב משפחה) כשהאכילה בבקבוק וירד לו דם על הפיטמה . אני יודעת שהסיכויי נמוך אבל קשה לי להרים טל' לקבוע,לא יודעת איך להתחיל תוכל לעזור לי ? אני מבינה שאתה מקפלן-שם אני מעוניינת לבצע זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אוכל לשלם באופן פרטי?
אני03/08/2008לקיחת בדיקה במח' ילדים רגילה? בתי בת 8 חוד' ואני לא רוצה ללכת עימה למחלקה של איידס-אני מפחדת זה יעשה לי רע. אני מתנצלת על כל שאלותיי פשוט חייבת עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת HIV
ד''ר דניאל אלבירט03/08/2008אפשר פשוט לעשות את הבדיקה בקופ"ח.. לבקש מרופא הילדים שלך וזו בדיקת דם רגילה
אני לא עושה בדיקות בתשלום.
כעקרון ישנן מרפאות פרטיות שעושות הבדיקות הללו.
מרפאה אחת בה עובד רופא מקפלן זו מרפאת STD בתל אביב שכתובת האיטרנט שלה היא:
[a href='http://www.std-clinic.co.il/stdn.html' id='link']מרפאת STD תל אביב[/a]
זו רק דוגמא, יש עוד מרפאות אך אני לא מכיר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
אני03/08/2008תודה על הקישור בכ"ז אני מעדיפה להגיע לקפלן(אילוץ גיאוגרפי), פשוט להגיע בלי תור? או שעליי להתקשר לקבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה בקפלן
ד''ר דניאל אלבירט04/08/2008בדיקת סקר ELISA בקפלן נעשות בימי שלישי וחמישי בין השעות 12:00 ל 15:00
יש צורך בתעודה מזהה בלבד
אין צורך בהפניה או התחייבות מקופ"ח
אין צורך בתאום או תור - פשוט לבוא.
לשים לב כי בשבועים האחרונים של חודש אוגוסט המרפאה סגורה ואין בדיקות (מה 17/8 עד ל 29/8).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית
אני04/08/2008אני אבוא ואסיים עם הסיוט הזה , תודה דר על עזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמינות
עידו06/08/2008האם הבדיקה באופן פרטי ב std בת"א אמינה באותה מידה כמו בדיקה בבית חולים או בועד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSTD ת"א
ד''ר דניאל אלבירט07/08/2008עידו שלום,
ישנן מרפאת ומעבדות רבות המצבעות בדיקות HIV באופן פרטי.
מרפאת STD הינה אחת מהמרפאות הללו.
אני ממליץ תמיד לפנות לבי"ח למרפאה מוכרת ומאושרת ורשמית ואגב - חינם !
הפניה למרפאה או מעבדה פרטית היא בשל החלטתו האישית של הפונה לא לרצות להחשף בפני המערכת הציבורית (דבר שלא תמיד מוצדק לדעתי אולם אני מכבד צורך זה)
מבין המרפאות הפרטיות יש לי הכרות אישית עם דר' סרג' גרדשטיין ממרפאת STD (ראה גם פורום מחלות מין) ולגבי מרפאתו אני יודע באיזה ערכות בדיקה הוא משתמש ובדיקותיו אמינות !
שוב להדגיש - ההמלצה שלי הטובה, המהימנה והזולה (חינם!) היא [a href='http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=29&catId=64&PageId=349' id='link']לפנות לאחרת ממרפאות האיידס המאושרות.[/a]לגהי מרפאות פרטיות אחרות ניתן לבקש ממרפאות / מעבדות אלו הסבר לגבי דיוק הערכות בהן נעשה שימוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמינות
שיר12/08/2008אם עשיתי את הבדיקה במרפאת std אצל סרג' גרדשטייין אחרי 3 חודשים ויום והיא יצאה שלילית והוא אמר לי שבטוח אין לי אני יכול לסמוך על זה ב100 אחוז שלא נדבקתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ד''ר דניאל אלבירט20/08/2008התשובה היא כן !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)