מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפוחד מאדאלמוני03/08/2008
תעזרו לי בבקשה,אני כנראה פרנואיד או משהו כזה.היה לי אתמול קטע נורא מוזר. אתמול בלילה הייתי עם זונת רחוב ובדרך לסמטה(הלכנו ברגל)נכנס לה זכוכית לנעלי אצבע שלה. היא ניסתה להוציא את הזכוכית עם האצבעות שלה והיא נחתכה באצבעות עקב כך. לאחר מכן ניסיתי אני להוציא את הזכוכית מהכפכף שלה וגם אני נחתכתי באצבע מאותה הזכוכית. אני בחרדות קשות מהדבקות מכיוון שנחתכנו מאותה הזכוכית.האם יש מצב להדבקות באיידס עקב מקרה זה?האם יכול להיות הדבקה אם נשאר טיפת דם על הזכוכית שחתכה אותה ואז חתכה אותי? אני לא מתפקד מאז.לאחר מכן שאלתי אותה אם היא מקיימת יחסי מין מוגנים והיא אמרה שלא תמיד מה שהוסיף לחרדה שלי. תעזרווו לי בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכוכית...
ד''ר דניאל אלבירט04/08/2008כל המקרה הוא מאוד מוזר, הסיכון על פי הסיפור להדבק בדרך זו ב HIV הוא אפסי.
אולם במידה ולאותה גברת אכן יש איידס (נדיר בקרב זונות בארץ...) ונשאר "דם טרי" שלה על הזכוכית ומיד אתה נחתכת ודם טרי שלה חדר לגופך הרי שתאורתית היתה חשיפה לנגיף ויש סיכוי - אפסי !!!!!!!! אבל קיים להדבקות.
בכל מקרה, לא נשמע לי סביר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר למקרה עם החתך מהזכוכית
אלמוני08/08/2008תודה רבה על התשובה. לא הבנתי כל כך את תשובתך.האם אתה טוען שהסיכוי אפסי שאתה לוקח את כל הנתונים(זאת אומרת יכול להיות שהזונה לא נשאית)או שאתה אומר שהוא אפסי במקרה שהיא נשאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)