המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך
    שני
    04/08/2008

ד'ר קודם כל תודה על המענה שנית כל לצערי זאת לא כרית שהדם יכול להיספג בה זאת כרית מעור כך שהדם נשאר עליה ולא נספג כלל... בבדיקה שאני לקחתי את הילדה ביקשתי מהלבורנטית שתנקה והיא ניקתה .. אבל הבעיה כמו שאמרתי לך שאמא שלי לקחה את הילדה אני מפחדת שהיא לא שמה לב ואולי היה שם גם דם וזה לא כרית שדם יכול להיספג כי זה מעור תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך

הוספת תגובה

• מלוכלך.. אבל לא נורא.

ד''ר ננסי אגמון לוין
    05/08/2008

גם הכריות מ"עור" סופגות. בכל אופן עליהן הדם מתיבש ותוך זמן קצר ביותר, קצר מהזמן שבין חולה לחולה, הנגיף אינו שורד.
    זה מלוכלכך, לא נעים, ואולי מעביר זיהומים אחרים, אבל לא איידס.
    יום מצוין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אני
    05/08/2008

ד'ר ננסי את פשוט נהדרת ומקסימה.. הלוואי שלכל רופא בארץ היה את הסבלנות והאדיבות שבה את מתייחסת לאנשים שמוטרדים ושואלים שאלות! הצלחת להרגיע אותי תודה רבה לך ושיהיה לך יום מקסים!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו