מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהניסים05/08/2008
שלום למומחים ברצוני לשאול שתי שאלות אחד האם אפשר להדבק באיידס כשהייתי על מיטה שיש מצב שעשו עליה סקס כי היה לי פצע קטן באגודל והחשש שלי זה שאולי הפצע נגע במשהו לי לא זכור נוזל כלשהו שנגע שאלתי השנייה שהייתי במכון ליווי השתמשתי במקלחת כשיצאתי מהמקלחת הקצה של איבר מיני נגע בזכוכית של הדלת קצה השופכה כשהסתכלתי לא ראיתי שום נוזל על הזכוכית אני מודה לכם מראש על הסבלנות אני פשוט בחרדות בבקשה תעזרו לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין, זה מין!
ד''ר ננסי אגמון לוין05/08/2008יגאל שלום,
כשאנחנו מדברים על העברה של איידס במגע מיני, אנחנו מתכוונים למגע מיני - אוראלי, אנאלי, ואגינאלי.
לא מגע עם סדינים ולא מגע עם זכוכית, גם אם הם נמצאת במכון בו עיקר העיסוק הוא מין.
ככה לא נדבקים.
בכל מקרה אני ממליצה להקפיד מאוד !!!!! על קונדומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)