מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות
    רונית
    09/08/2008

לפני שעתיים קיימתי יחסי מין ללא קונדום היתה חדירה במשך 5-7 דקות ולא היתה גמירה, בנוסף נתתי מין אורלי והיתה גימירה בפה ללא בליעה המגע היה חד פעמי לחלוטין , ואחרי הסקס אמר לי הבחור שיש חשש לאיידס כי היתה לו פיטריה במפשעה שלא עברה עם משחה , ויש לו בחודש האחרון חולשה של שירירם בגוף ועייפות, הרופא שלו, שהתפלא שהמשחה לפטריה לא עזרה, המליץ לו לבצע בדיקת איידס כי יתכן והוא נדבק בנגיף, ( הפיטריה עברה מעצמה בסופו של דבר )והוא עוד מספר שלפני 3 חודשים הוא קיים יחסי מין עם בחורה "חשודה" שהיו לה פצעים בגוף שראה רק בבוקר למחרת האקט שגם היה לא מוגן, הוא חושש שנדבק באיידס, ביום שלישי 12.8 הוא יבצע בדיקת איידס( הוא קבע תור) מה הסיכוי שנדבקתי , והאם כדאי ללכת למיון לקחת מניעה? אני מתה מפחד , לא יודעת מה לעשות , אני יודעת שהבחור תורם דם באופן קבוע ותרומה אחרונה עשה במרץ השנה , האם לקחת מניעה ? מה עושים במצב כזה? מה הסיכויים שחטפתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות

הוספת תגובה

• לרונית היקרה,

ד''ר ננסי אגמון לוין
    11/08/2008

זה נשמע לי קצת הזוי - סיפורו של בן הזוג שלך.... אבל,
    הדבר הנכון לעשות הוא לגשת למרכז האיידס הקרוב למקום מגוריכם ופתוח - היום!!! ביחד !!!!!!!!!!מבחינתך לזמן יש חשיבות.
    על פי הערכת הרופא, במידת הצורך, ניתן יהיה לבצע בדיקה לבן הזוג שלך דחופה בכדי להחליט אם את צריכה לקבל טיפול מונע.
    ואחרי כל זה - אני מקווה שתוכלי לחייך,
    ובפעם הבאה - קונדום בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקבלה תשובה לבדיקה

רונית
    11/08/2008

ד"ר ננסי היקרה מודה לך מאוד על תשובתך, לקחתי את הבחור לבדיקה והוא עשה את הבדיקה המהירה של 15 דקות !!! שהיא בדיקת דם כמו בדיקת הריון כלאמר אם יש 2 פסים אדומים זה חיובי ופס אחד אדום זה שלילי, יצא לו שלילי ......אני מאמינה שאת מכירה את זה, השאלה עד כמה זה אמין אם בכלל? אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו