תשובה דחוף!!!לפני שבוע עשיתי בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה דחוף!!!לפני שבוע עשיתי בדיקה
    אלקס
    10/08/2008

לפני שבוע עשיתי בדיקה HIV והיום הלכתי לקחת תתשובה ואמרו לי שהם רוצים לעשות בדיקה עוד פעם אבל ברמת השרון לא בבית חולים רמב"ם האם אתם יודעים למה?הם אמרו לי בגלל רוצים לדייק יותר אבל אני לא מאמין להם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאלקס,

ד''ר ננסי אגמון לוין
    11/08/2008

במרבית הפעמים - בדיקה חוזרת נעשית מכיוון שהבדיקה הראשונה אינה חד משמעית וברוב המקרים!!!! שתי הבדיקות שליליות. אנחנו מדברים על בדיקת דם, ומכשיר תמיד תתכנה בעיות טכניות ואחרות.
    אבל,
    לא סיפרתי מדוע ביצעת את הבדיקה, האם היה מגע מסוכן ומתי, ואיזה בדיקה עשית - זה פרט מאוד מאוד חשוב....
    אז, אני לא יכולה ממש לענות לך - בשלב הזה.
    אני מציעה שתפנה לאחד המרכזים, תוכל גם לקבל ייעוץ מלא בזמן אמת וגם את הבדיקה המתאימה ביותר בזמן הקצר ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 1.נקרע לי הקונדום בפנים 2. קיימתי

אלקס
    12/08/2008

1 אני עשיתי איתה מין אנאלי ונקרע לי הקונדום 2.עשיתי גם מין אנאלי בלי קונדום אבל ממש לזמן קצר 5 קניות משהו כזה וזה היה לפני 2-3 שנים משהו כזה אבל לא מבין עליך מה זאת איזה בדיקה עשיתי בדיקה רגילה HIV אני מאד דואג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו