מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הנגיף יכול לחיות בתנאיי הים כשהו בתוך מזרק?דנית13/08/2008
שלום
רציתי לדעת עם דריכה על מזרק בים יכולה להדביק?
האם הנגיף יכול לחיות בתנאיי הים כשהו בתוך מזרק?
והאם יש אפשרות לקבל טיפול מונע,יומיים אחריי המיקרה?
הודה לך עם תענו בהקדם כדי שאדע אם צריך טיפול.
תודה דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אחרי חשיפה
ד''ר דניאל אלבירט20/08/2008שלום דנית,
כמו שאת רואה, אם היית צריכה לקבל טיפול על סמך התשובה בפורום, זה היה מאוחר מדי !
לכן, במקרה חרום לא פונים לפורום אלה לבית חולים .... (להבא)
לגבי השאלה באופן עקרוני, מזרק בים לא מדבק ב HIV !
יוצא מהכלל במידה ובמזרק היה דם נוזלי ! אז תאורתית כנראה שכן יכולים להדבק.
במקרה כזה ניתן לשקול טיפול מונע כנגד HIV (עד 72 שעות מהארוע) וכנגד הפטיטיס B (עד 7 ימים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנית
דנית25/08/2008זאת שוב אני, לא ראיתי על מה דרכתי וגם הייתי שתויה קצת, דרכתי על משהו דוקר ונכון שזה יכול להיות הרבה דברים אבל בכל זאת אני שואלת עם זה כן היה מזרק זרוק בים האם אפשר להידבק, ואם במיקרה כזה בית חולים נותן טיפול מונע? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנית שוב
דנית25/08/2008ועוד דבר,בתשובה אמרת שאם היה דם נוזלי במזרק אז אפשר להידבק, ואני חוזרת שלא ראיתי על מה דרכתי ,האם המזרק יכול לישרוד בתנאי הים החום וכו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)