מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה גבוליתאין שם22/08/2008
ביצעתי בועד בדיקה המהירה יצאה שלילית והשנייה יצאה גבולית אני ממתינה כרגע לאימות אך איני יכולה לתפקד בינתיים האם ברוב המקרים בדיקות גבוליות יוצאות חיוביות בסוף? בבקשה כל מידע יוכל לסייע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגעי
דן26/08/2008עד כמה שאני יודע הבדיקות בוועד (המהירות)הם לשלושה חודשים מרגע המגע והבדיקות ששולחים לבית חולים זה תופס לחודשיים מרגע המגע .....אם את רוצה לשמוע פרטים עד כמה שאני יודע ויכול לעזור אני ישמח .....הכי חשוב שתחשבי חיובי לא פשוט להידבק באיידס כמו שחושבים ....אם תרצי לדבר אני ב0544421478 דן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל - אין שם שלום,
ד''ר ננסי אגמון לוין30/08/2008אחת הבעיות עם הבדיקות המהירות הם שיעור גבוה של תוצאות גבוליות שאינן חיוביות באמת. אני כמובן לא יכולה לנבא מה תהיה התשובה במקרה שלך, ואני גם לא יודעת מדוע נבדקת פעמיים ומה היו החשיפות המסוכנות ומתי, אבל עדין יש סיכוי גבוה שמדובר בבדיקה גבולית טכנית שאינה "באמת חיובית", אשמח אך תיידעי אותנו על התשובה הסופית.
נחזיק לך אצבעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)