מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס ואיידסשירה23/08/2008
שלום רב, מגיל צעיר אני סובלת מפצעי הרפס על השפתיים המופיעים כאשר אני לחוצה או לפני מחזור , לעיתים גם כשיש לי חום . לפני כמעט שנה חוויתי מצב בו הופיע לי הרפס בשפתיים כל שבוע למשך 4-5 ימים במשך שלושה שבועות . כלומר ואני אסביר , הייתי מתעוררת פעם בשבוע במשך שלושה שבועות עם הרפס שנמשך מס' ימים . חשוב לציין שבתקופה האחרונה היה לי רק פצע אחד קטנטן שעבר די מהר, אך במהלך חיי היו תקופות שקיבלתי אותו לעיתים תכופות יותר אך הפעם המצויינת לעיל היתה הכי מאסיבית. האם זה מעיד משהו על איידס ? יש לי חבר כבר 3 שנים ואין לי מין מזדמן ...האם התכיפות הזו אומרת משהו או שגם במצבים רגילים יכול להיות התקפות כאלה של הרפס? אשמח אם תשיבו לפנייתי, גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי ..
שירה23/08/2008בהמשך לשאלה לגבי הרפס ואיידס , חשוב לי לציין שתקופה ארוכה לא סבלתי מהרפס גם לפני ההתקף שעליו כתבתי וגם אחרי . בנוסף אני רוצה לציין שהיו לי מגעים מיניים ללא קונדום עם 3 חברים קבועים שהיו לי (יחסים שנמשכו תקופות ארוכות). לפני כ-9 שנים אף ביצעתי בדיקת איידס והיא יצאה שלילית . מאז כמובן קיימתי יחסי מין . בתודה ,גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס ואיידס
ד''ר ננסי אגמון לוין30/08/2008משאלתך אני מבינה שמדובר בהרפס של השפתיים בלבד, ולא בהרפס של איברי המין.
יש קשר בין הרפס ואיידס אבל לרוב מדובר בהרפס של איברי המין ולא של השפתיים.
אני לא חושבת שהשנות הפריחה על השפתיים היא סימן לאיידס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ננסי בהמשך לתשובתך
שירה30/08/2008שלום ד"ר ננסי, אכן ההרפס אצלי מופיע על השפתיים , תודה לאל לא היו לי פצעים באיבר המין. ברצוני לדעת האם ישנה תכיפות מספרית של התקפים העלולה להעיד על איזשהו קשר לאיידס? והאם באיידס התקף ההרפס מופיע לזמן ממשוך יותר מאשר בהתקף רגיל ? יש לציין שאני סוכלת מגיל ממש צעיר מהרפס על השפתיים עוד בכלל לפני שהתחלתי לקיים יחסי מין . האם יכול להיות שלחץ נפשי מוביל להשנות התקפים? לתשובתך אודה, גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)